Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.589
10.881
113
Barber's shop al kak se reče...
smile-1.gif

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
KSZ

Thor ..... 5/10 (recimo, da sem dal mal več, kot sem mislu)- v glavnem, film za mularijo

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Feast of love 2007 7/10
Oceno dvigne tudi Morgan Freeman in njegova igra.
zmaga.gif
Lepa zgodba drugač.
Tudi ni tipično ameriški, ker v filmu ni rjuh v obliki črke L.
grin1.gif

Tud men je bil ful všeč, zanimiva zgodba.

Danes sem ppgledala When we leave (Die Fremde) .... huuud film, priporočam ogled, zanimiva zgodba, ki šokira
wink-1.gif
ocena: 9,5/10

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
No, po nekaj brezveznih filmih sem le našel enega, ki si ga je VSEKAKOR vredno ogledati !!!

Incendies (Incidies)

Na začetku zgleda tako, kot nek brezvezen film, ko se začne razvijat, postane boljši, kot večina ostalih, konec je pa tako presenetljiv (no, mal pred koncem se že da ugotovit, za kaj gre), da .... ostaneš brez besed. Čeprav je minutaža čez 2 uri, ni dolgčas.

Torej, dajte si ogledat še kak neameriški DOBER film.

Aja, še ocena: 10/10

Res dober film 9/10 čeprav nekje na koncu sem začel sumiti v čem je fora ampak že sam film je totalno pretresljiv in bi si ga vsi razvajenci morali pogledat.

LP

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
No, po nekaj brezveznih filmih sem le našel enega, ki si ga je VSEKAKOR vredno ogledati !!!

Incendies (Incidies)

Na začetku zgleda tako, kot nek brezvezen film, ko se začne razvijat, postane boljši, kot večina ostalih, konec je pa tako presenetljiv (no, mal pred koncem se že da ugotovit, za kaj gre), da .... ostaneš brez besed. Čeprav je minutaža čez 2 uri, ni dolgčas.

Res dober film 9/10 čeprav nekje na koncu sem začel sumiti v čem je fora ampak že sam film je totalno pretresljiv in bi si ga vsi razvajenci morali pogledat.

LP

Tolk ste me navdušl, da sem si ga ogledal še sam, končna ocena 9/10, res eden redkih filmov, ki me je presenetil; Zakaj 9? Predvsem se mi je zdel premlad, da bi bilo to možno, gleda na starosti otrok/brata/sestre! Kdor je gledal ve o čem govorim!

lp

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:

Incendies (Incidies)

LP

Tolk ste me navdušl, da sem si ga ogledal še sam, končna ocena 9/10, res eden redkih filmov, ki me je presenetil; Zakaj 9? Predvsem se mi je zdel premlad, da bi bilo to možno, gleda na starosti otrok/brata/sestre! Kdor je gledal ve o čem govorim!

lp

To sm tud jst razmišljal, po eni strani je pa verjetno zelo mlada rodila, pa še dvojčka sta bla ene 19 let stara recimo. Malo moti edino izgled igralcev, sam jebiga ni to holywood da se vse zamaskira.

No pod črto odličen film
smile-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Jaz ga imam tudi že zelo dolgo na seznamu, ampak sem trenutno v čb mode-u.

The Third Man 9/10
Strangers On A Train 8/10

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:

Incendies (Incidies)

LP

Dober je. Jaz sem moral takoj za njim še enkrat pogledati Oldboy-a (podobna tematika).

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
gremo mi po svoje..če neb bilo zrneca bi ugasnil po prvih 5 minutah... tipična slovenska igra, otorci naučeni tteksta kot v vrtcu, grde ženske še otroci grdi. Katastrofa. Rahlo so joški rešli fabulo.

ne priporočam.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
gremo mi po svoje..če neb bilo zrneca bi ugasnil po prvih 5 minutah... tipična slovenska igra, otorci naučeni tteksta kot v vrtcu, grde ženske še otroci grdi. Katastrofa. Rahlo so joški rešli fabulo.

ne priporočam.

enako!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.