Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Poročilo Žbe .... ok dokumentarec, priporočam ogled kadilcem in nekadilcem zelišč
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
V bistvu ima hrbtenico, da ne casti filme strogo po mainstream imdb ocenah..

King's Speech - 6/10 : To je to? Jecljac?? Saj odigrala sta kvalitetno, samo to je fakin to? Nisem trailerja gledal in nisem vedel zakaj se gre, samo glede na masovno masturbiranje sem pa pricakoval mnogo vec..

127 ur se sploh ne bom spravil gledat, ker ze zdaj vem, da bom po pol ure spal, ko beba. Hurt Locker je pa itak t'ma.. Nop, nisem pricakoval brezvezne akcije, samo nekaj spodobnega pa sem vseeno..

Resurrecting the champ: 6/10 - Samuel odigra carsko.. Drugac pa nic posebnga..

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No pa pustimo mainstream imdb (kjer se sicer lahko pogleda ocena top kritikov), kaj pa tole (za kraljev govor):

Review aggregation website Rotten Tomatoes gives the film a score of 95% based on reviews from 187 critics, with an average score of 8.6/10. Metacritic gave the film a weighted score of 88/100, based on 41 critiques, which it ranks as "universal acclaim".

Pa za 127 Hours: Review aggregation website Rotten Tomatoes reports that 93% of 198 professional critics have given the film a positive review, with a rating average of 8.2 out of 10. Among Rotten Tomatoes' selected top critics, the film holds an overall approval rating of 91%, based on a sample of 32 reviews.

OK, sej razumem, da ima vsak svoj okus, ampak recimo pri Kaznilnici odrešitve, Botru, Pulp Fiction... ne poznam nikogar, ki bi rekel, da so zanič oz. da jim je žal, da so gledali. Če že potem kdo reče, da mu ni top ampak je dober, The Red Devil pa je 127 ur in kraljev govor čisto sk00rcal.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.131
113
viper itak vedno odigra kak mu red devil reče, kako predvidljivo.. hurt locker je kul, ni pa zabaven. da bi garavno večkrat gledal. zabaven je recimo Black Hawk Down..

127 ur bo pa klasika, daleč od tega da bi zaspal, lepa narava muzika kul film, za sprostit.

Ne skurca.....za moj okus precenjeno.

Burried je prav crap. Kaj je zanimivega pri tem filmu? Žal mi je da sem ga gledal.

127 ur je kaj? To, da je nekdo nekje ujet smo že videli, da si nekdo odžaga ud smo tudi že videli. Po resničnih dogodkih je, to je vse kar je od tega filma. Ne mi nabijat o masterpisu no, pizdarija, pa ste kdaj pogledal kakšen res dober film?!!

Pa ne mi prodajat kot merodajno neke ameriške kritike. Dobro se vidi kakšnemu crapu se daje nagrade.

Te filme sploh ne uvrščaj raje v isti stavek z Shawshankom kjer je zgodba, igra, glasba za čisto 10ko.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Poglej, meni je vseeno kako kritiki ocenijo film. Njihove ocene jemljem z rezervo in samo za orientacijo. Mnenje si pa po ogledanem filmu ustvarim svoje. In 127 ur za moj okus (pustimo, ce je dober ali slab) ni to to. Jaz iscem pri filmu druge reci - zanimivo zgodbo, nepredvidljivost, dobro glasbo vse skupaj dobro izpeljano s kvalitetnimi igralci.

Hurt Locker sem pricakoval vec, pricakoval sem dogajanje z nekim boljsim anti-war sporocilom, nekaj kar se malo zamislis, neko pametno zgodbo.. Se tisti govor vojaka, ki je skurcal Americane (ki se je predkratkim vrtel po youtubeu) je v parih minutah povedal bistveno vec, kot ta film. Saj ni polomija, je pa precenjen.

Jaz zal poznam folk, ki mu je Boter, Pulp, Shawkshank dolgocasna bedarija.. Njihov ZF pa Stargate je pa meni mimo. Ne bom rekel, da je bedarija, ker me ta tematika niti malo ne zanima in je ne poznam dovolj v anale, ampak preprosto me ta zvrst ne zanima.

Poglej si film "Bug". O dveh paranoikih.. Meni zal vsake minute, kaksnemu kritiko bo verjetno pa orgazem..

Nazadnje urejeno:

Alcomp

Pripravnik
4. mar 2008
49
1
8
Naslov te teme je Katere filme ste gledali? prosim če se lahko držite teme. Če pa hočete razglabljat o filmih si odprite svojo temo in razglabljate tam na dolgo in široko, kateri film je bedn in kateri ni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.