Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Se strinjam glede tega filma. Meni je bil Into the Wild fenomenalen. Res lepo posnet, zanimiva zgodba, nekaj zelo žalostnih trenutkov. Se ga definitvno splača pogledat do konca, ker ti da misliti. Glavni lik ima neke svoje napake in sploh ni idealiziran, bolj kot razvajaen izpade egoističen. V začetku film morda ne deluje najbolj zanimiv, potem te pa potegne notr. Meni je med top filmi ever. Resda nisem ravno freak na filme, pogledam kakšne 2 na mesec, ampak tale se definitvno zasluži vsaj oceno 9.

lp

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
vseeno tip je šel umret v divjino ne pa živet, kar sta vidva dala poanto filma. To zamerim filmu, pa nekako imam v mislih skoz neko jamranje kolk je bogi in utesnjen. hm.
vseeno je dober film, ti da mislit,

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Film je meni osebno eden izmed boljših. Je pa res, da ga moraš gledat v pravem času. Tudi jaz sem ga par let nazaj že začela gledat in sem po četrtini filma ugasnila, naslednjič pa sem ga požrla. Poleg tega je pa še glasba super. Btw. preberite še knjigo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
vseeno tip je šel umret v divjino ne pa živet, kar sta vidva dala poanto filma.
Se ne strinjam.
Vedno je govoril, v filmu, da se bo vrnil. Še poizkusil je, vendar je reka narasla. Ko je pa ob bolečinah prebral, da je zaužil napačno rastlino, se je pa zgrozil, ko je videl, da bo umrl.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
se ne strinjam, tip je dejansko šel umret tja, v vsej svoji nesposobnosti vsaj v filmu je tako prikazano je lezel iz lakote v lakoto in iz obupa v obup iz dneva v dan, golo preživetje, ki mu ni bil kos. One way ticket...

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Exam - 6,5/10
Ocena nizka predvsem zaradi tega, ker sem od filma pričakoval več. Preveč podobno enemu drugemu filmu
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Ja, Exam je tudi meni imel hud potencial, pa film nekje na sredi zvodeni, sam mu dam 6/10

zdaj sem gledal Tropa de elite, dam mu 8/10 ..... najbrž bo potrebno pogledati še 2. del
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Kings speech : 9/10, nebi reku za oskarja ampak je kul film. Dobra igra glavnih dveh moških vlog in odlična kamera in scena.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Včeri sem pogledala Schindlerjev seznam ... ja, jst sm mal za časom
tongue-1.gif
Zelo dober film, dobro posnet, glavni igralec je pa nenormalno podoben našemu Pahorju. Zdaj sicer ne več, ampak v tem filmu je bil pa v kar nekaj situacijah identičen.
Filmu dam oceno 8/10 ... motila me je črno-bela tehnika ... saj vem da je film kazal čas 2. svetovne vojne, ampak vseeno mi to ne leži najbolj + dolg je v pm .... še en vidik je pa to "prilaščanje" genocida s strani židov .... takrat so se nedvomno dogajale grozne stvari, ampak je še cel kup drugih narodov, ki so trpeli ravno tako oz. trpijo še vedno, ampak oni so uspel iz tega sproducirat celo tržno nišo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V času, ko je bil Schindlerjev seznam posnet, je bil Hollywood pravzaprav v židovski lasti (zdaj so japonci večinski lastniki studiev) in je seveda zato toliko filmov, ki nonstop meljejo kaki reveži so židje.

Je pa zame Schindlerjev seznam čista 10-tka in po mojem mnenju najboljši film ever (mogoče je boljši edino Odiseja 2001), še posebej ker je v osnovi resnična zgodba. Sicer pa film ni ČB, vmes je deklica v rdečem plaščku
wink-1.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
The Untouchables 7/10 Imel večja pričakovanja pred ogledom filma, še posebej ker igra De Niro Al Capona, v bistvu pa se ga vidi le par minut filma

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kings speech

Vredu film. Zgodba predvidljiva, kar ni čudno, ker pripoveduje o resnični osebi. Odlična igra glavnih dveh igralcev. Dam oceno 8/10.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.