Klan Janković

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.449
2.396
113
Pomurje
Zato, ker pri opciji, ki ne išče, veš kaj dobiš. Pa opcija, ki je že bila na oblasti ve, kako se stvari streže.
Pri opciji, ki ''išče'' odrešenika in je le ta vsakič nov, se pa ta najprej ''išče'', potem ga pa itak poklopijo in evo ti novega odrešenika.

Sam osebno imam raje volka zraven sebe kot pa leva ki se dela, da je hišna mačka. Ker pred volkom se bom trudil zaščitit, ''mačka'' me bo pa raztrgala.
In ta opcija ki ve kako se stvari streže, je zaupanja vredna?
Kaj se hecaš? Hojs, Janša, Bavčar, Grims, Breznik, Počivalšek, Simoniti, Mahnič, Tanko...

Kar mirno si priznajte, da je to fantastično ekipo, z lahkoto premagal nek Golob in naslednjič Jelen, pa Medved itd.

Pa niso oni krivi da zmagujejo.

B81

22. jul 2007
37.043
10.561
113
No ja, se malo motiš. Nihče si ni vzel toliko časa za klice, kot trenutni. Veš sploh, kako je to šlo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.048
9.702
113
In ta opcija ki ve kako se stvari streže, je zaupanja vredna?
Kaj se hecaš? Hojs, Janša, Bavčar, Grims, Breznik, Počivalšek, Simoniti, Mahnič, Tanko...

Kar mirno si priznajte, da je to fantastično ekipo, z lahkoto premagal nek Golob in naslednjič Jelen, pa Medved itd.

Pa niso oni krivi da zmagujejo.
Narobe si me razumel. No, morda sem se jaz napačno izrazil. JJa ne prenašam in nikakor ne mislim, da so ustrezno vodili zadeve.
Pravim, da vedo, kako stvari laufajo, ne pa se šele ''učijo''. Vključno s krajo.

Jaz ne vidim trenutno zaupanja vrednega politika v Sloveniji.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77
Če se je tip iz RKC počutil diskriminiranega, bi lahko vstal in protestno zapustil prireditev. Pa se očitno za to ni sekiral in se namesto njega sekirate vsi drugi. :evil: Pa še tipsonu, ki me je spraševal, če imam doma molilno preprogo, sporočam, da verjamem samo v škrate, vile in drevesne duhove. Ti pa ne zahtevajo posebnih molitev.

ee jaz sem bil to...a potem verjameš v Bolfenka?

• Všeč mi je
Reactions: jonny77
Žal je tako, kot si napisal.
Nikoli ne bom volil desnice, najprej zato ker naprej tiščijo rkc, spreminjajo zgodovino izpred 80 let in namensko netejo prepir med domačimi ljudmi. Ekonomije pa sploh ne razumejo. ( no tudi levi je ne).
Dokler janezek in spreobrnjeni rdečkarji ne "umrejo", tako dolgo smo v riti.

Levi se vsaj menjujejo iščejo kandidate, poizkušajo najt pravega, kaj pa desni?

Nula, janezeka se čaka kak bo prdnil in tak bo.
Sami sebe ubijajo ze 30 let.
reci da se hecaš..ajde glede janeza maš delno prav, ampak razlagat o novih obrazih, ko ti Sajovica not tlačijo pa Brežana za naravne vire, ko ima TKK vsake toliko kak izliv..... ne vem no niso to neki hudi kadri

PS a veš da ni sa janez na desni..maš recimo še nsi, pa ljudsko stranko pa še razne manjše marginalne stranke in liste tako da maš dost izbire

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.449
2.396
113
Pomurje
Krščanare ne prebavljam. Govorijo in molijo eno, delajo pa cist drugo.

Ne vem kje ti je uspelo najt simpatije do teh našopirjenih bab, ki se zdaj pojavljajo?
Ali Mesečnika, tega bi še ga v komunizmu na golega poslali, kakšne strelja.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.449
2.396
113
Pomurje

Evo vam kumunizma leta 2022.
Bi bil tiho, če bi vsaj kaj našli in lopove pozaprli.
Zdaj pa so novim pokazali kako se stvari streže, ko si na oblasti

• Všeč mi je
Reactions: bizi

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.050
3.564
113
41
Lj
Ker so nutrije Jankoviču poškodovale luksuzne airbnb plavajoče enote, jih bo dal odstreliti.

"Plavajoči hiški, ki ju je javno podjetje Ljubljanska parkirišča in tržnice postavilo v Gruberjevem prekopu, bi morali goste sprejemati že vsaj en mesec. A podjetju so načrte prekrižali administrativni postopki in nutrije, ki so poškodovale cevi. V eno od hišk se je zaletelo tudi neznano plovilo in jo dodatno poškodovalo.
...
Na območju Krajinskega parka Ljubljansko barje bodo na podlagi izredne odločbe ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano z okoliškimi lovskimi družinami začeli izvajati poskus popolne odstranitve nutrij, je poročal Dnevnik."

PS: Nutrije so tiste prijazne živali ki se rade kopajo ob Ljubljanici in na Špici še posebej.

• Žalosti me
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
37.043
10.561
113

Temu bom verjel, peršu glede poslovanja genija v srbiji pa ne.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.439
2.596
113
Starega ne jebejo 5% že 15 let.
Tole ne bo glih držalo! Razen, če tole ni spoved!

1684051378686.png

• Všeč mi je
Reactions: Matey

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Ker tega ni zahtevala leva vlada, na alterju ne bo nobenega odziva. :p