Kje zavraga je Slovenet?

Kaj se je zgodilo s Slovenetom?

• Skupaj glasov
    67

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Aja.
hysterical-1.gif
Xena varianta
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.222
16.514
113
lol kera fotka, remember remember...
aplauz.gif

drgač je šlo pa tuki za eno čist simpl zadevo in sicer to da mi je en gumijast del cevi za ICjem stiskalo skupaj pri visokih obratih in polnem boostu ter posledično prekinjalo dovod zraka, jst sm pa vse drugo preverjal
d055.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
lol kera fotka, remember remember...
aplauz.gif

drgač je šlo pa tuki za eno čist simpl zadevo in sicer to da mi je en gumijast del cevi za ICjem stiskalo skupaj pri visokih obratih in polnem boostu ter posledično prekinjalo dovod zraka, jst sm pa vse drugo preverjal
d055.gif

pa ti maš zmer neki. Se mi zdi, da si ti skoz neki šraufu...
grin1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.230
2.029
113
Emona / Carnium
S taxijem dam? Kaj pa vem. Na prvi fotki deluje tko, precej osredotočen na tisto kar počne. Vidi se od daleč. In zdej, jaz, vidoviti moi, ga vidim, kako 6 ur kasneje zapira pokrov motorja in se odpelje. Kam? Pa nisem kejđibi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa a bi se ti umirila...kaj skoz drkas te mladce..vsi so trdi, ti se pa sam smejis. dej vsaj jioske gor vrz, da si ga lazji zdrkajo..al pa jih nehi zajebavat.. se gatoviæ se je ogrel, kljub temu da tra sam an crkovino

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa a bi se ti umirila...kaj skoz drkas te mladce..vsi so trdi, ti se pa sam smejis. dej vsaj jioske gor vrz, da si ga lazji zdrkajo..al pa jih nehi zajebavat.. se gatoviæ se je ogrel, kljub temu da tra sam an crkovino

1. premajhen kvadratek je in nebi zajelo slike!
evil.gif

2. Ko ji k...softi. Kokr vem mava midva open book vezo, torej ne teži
grin1.gif

3. Gatto je prestar zame, ...sej veš da bi ga kap, če bi karkol vidu po nesreč
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mam 24 inch monitro..gredo silikone JJ gor, a da ne bi tvoji
open book vezo..šta je to..moje veze do sedaj so bile..jebe neko nekoga..čez čas se vidi kdo je koga
gato..dej fukn mu 4 sise gor..da se umiri..dam alte

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mam 24 inch monitro..gredo silikone JJ gor, a da ne bi tvoji
open book vezo..šta je to..moje veze do sedaj so bile..jebe neko nekoga..čez čas se vidi kdo je koga
gato..dej fukn mu 4 sise gor..da se umiri..dam alte

neeee
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj ti je zdej smesnega uletel.

ce sem, iskren..mam na 24 inch monitorja..na enem je JJ na drugem pamela..gledam amplitudi in fazni zamik v odvisnosti od letnika proizviddnje silikona..to rabim davem pri fugiranju asfaltnih stikov..kako se bosilikon obnasal cez cas