Kje v LJ ali okolici rolat?

sad

Guru
24. avg 2007
21.313
9.931
113
Želja: čim bolj ravno, torej čim manj vzponov in padcev
Zahteva: fizično ločeno od ceste: pol metra trave NI dovolj

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Če se učiš imaš v Tivoliju kotalkališče...če je urejeno, to ne vem. Drugače pa danes....BTC...parkirišča prazna, zaltet se nimaš kam, ravnina,... tako da....vidim vsak vikend kako se učijo ipd. Trave ni...itak ti skorjaj nič ne pomaga, ker ko padaš, padaš
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.550
5.682
113
Um......a ni od medvod do kranja ena lepa vzporedna asfaltirana čez polja ob stari za Kranj...uporab google maps

Vem da se sestre tm rolajo dostx......sicer maš pa v Lj eno skupino k se organizirano rola po celi Lj v večernih urah....lahko vprašam sestre če te zanima

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ljubljanska obvoznica je kot nalašč za tebe.
Tebe sem pa moral nekaj orenk razjezit, da mi serjes po vsaki temi
grin1.gif
Nč nisem jezen, sem ti pa dal eno fajn zamisel---------lahko vas jaz s kombijem vlečem---daste za nafto in šponamo okoli ljubljane 140 na uro
hysterical-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Mogoče pa misli na "Sestre". Sej veš - tiste, ki so nas enkraz zastopale na Euroviziji.
Drugače pa me je ta tema spomnila, da je čas za obrisat prah z rolerjev. Sem šel po "sofitjevi ruti" pakrat. Tolk, da se je psica mal nalaufala
smile-1.gif
. Bi pa lahko kakšen večji naliv pršu, da pesek s pločnikov splakne (ok, lohk tud komunalci).

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Ste men tud dal idejo, da bi spet obudil svoj hobi. Ampak bom rabil novo opremo, pa se ne spoznam kaj dost. Mam ene stare roceske z zguljenimi koleščki in bi rajš vse novo nabavil. Kateri rolerji dobro amortizirajo slab asfalt?
Tu okrog domžal so vse ceste 5x rezane pa poflikane in poštukane, da zgledajo k picassova slika in vem da sem se z navadnimi rolerji skos lovil, ko sem vozil čez luknje in "fuge" med različnimi plastmi asfalta, zato me je tut vse skupi minil pred leti.

Pa ne bi zdj lih profi variante kupoval ampak neko spodobno kvaliteto za spodobno ceno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ce ima kdo...nogo...46..recimo..mu ugodno prodam rolarje.

v njih sem se trikrat prešvica£ fu££. obatrikrat sems e razbil. zdej živimo an hribu in so rolerji..no go..ever. so bili pa takrat to akr bl srednji razred zadeve

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ce ima kdo...nogo...46..recimo..mu ugodno prodam rolarje.

v njih sem se trikrat prešvica£ fu££. obatrikrat sems e razbil. zdej živimo an hribu in so rolerji..no go..ever. so bili pa takrat to akr bl srednji razred zadeve

Torej rolerji, malo prevoženih, 1. vlasnik, karambolirani z vključenimi glivicami...