točno takšno sem mislil iz intersportaKakšna je parkirna tačka? Tole smo vzeli (druge za 20col niti ni bilo):
Poglej priponko 64444
Poglej priponko 64445
mogoče še kdaj kak tak dodatek, to bo več "vredno" kot kolo... da ma števec
Strinjam.se s tabo, internet se pa z nama ne strinja. Oziroma vsaj meni so govorili pred desetletjem da je nakamura samo se en navaden kitajski bicikel. Ki ze takrat ni bil narejen na kitajskem.dobra cena in kvalitetna firma,
Strinjam.se s tabo, internet se pa z nama ne strinja. Oziroma vsaj meni so govorili pred desetletjem da je nakamura samo se en navaden kitajski bicikel. Ki ze takrat ni bil narejen na kitajskem.
Mi amo sedaj "vsi" na nakamurah
Saj ne vem kater smesko je bolj primerenGlasna račna je zvok prestiža.
Ne vem če je temu nakamura kriva.No recimo razlika med Nakamuro in Specialized. Tamali sem 2l nazaj po sili razmer kupil Nakamuro, prej pa je imela vse Specialized. In sedaj ko se peljemo skupaj recimo se samo njenega sliši, ko se ne poganja: tk tk tk tk.... Pa niti nima tako slabe opreme.
si me prehitel.......dobra ta Akapovič verzija.guardy
Ah za "zelenca" manj sem tudi pripravljen poslusat tktktktktk....
Daj poglej da mu kolesa kaj ne vrtijo okol po gestelu.
V stilu tega
Akrapovic Exhaust Bicycle Hack
youtube.com
Zdaj pa čisto resno: stari Giant (gorski fully) je čisto tiho ko ne goniš in se pelješ, novi Giant pa račna ruži ko hudič. Pa vprašam kolega, ki jih prodaja in tudi vozijo malo bolj resno bicikle pa pravi točno tako kot pravi jello bolj ruži (cestak) večji frajer si.Glasna račna je zvok prestiža.
Jaz sem se čudil nakupu 24, ker imam približno enakega puba doma in mu je 20" trenutno res ulita. Pa mogoče bo še za naslednjo sezono. Bomo videl kako bo rastel.Vozne lastnosti so super, prestave sva osvojila takoj.
Še celo 20" kolo mu je zaenkrat za mišjo dlako preveliko, tako da bi bilo škoda kupiti še večje kolo.