Verjetno rabljenega otroškega (24" ), z 1 zobnikom spredaj (in prestavami) bolj težko dobiš ?Ja jaz sem tudi za aluminij.
Pa še eno stvar bi jaz opozoril... naj ima kolo spredaj samo eno šajbo, torej BREZ sprednjega menjalnika!!
Za tako denar, kot dobiš tole nakamuro, ti svetujem, da kupiš kaj rabljenega za isti denar.
Verjetno rabljenega otroškega (24" ), z 1 zobnikom spredaj (in prestavami) bolj težko dobiš ?
To je bolj dobavljivo v zadnjem času.....ali pa jaz nisem prej zasledil.
Zwergschnauzer, vem in te razumem, kaj s tem misliš, vendar tukaj nimaš prav.Kak pa eni komplicirate
Zgleda že pri kolesu za otroka taki cirkus, ni čudno kam svet gre.
Otrok ne pozna vseh teh komplikacij, njemu je važna npr barva ali zvonec, vse ostale so travme staršev kolesarjev.
Peljal se bo z vsakim oz se bo vsakega navadil in mu bo kul. Alo, carbon, jeklo, brezveze...
ok potem pa se skašljaj pošteno za kolo, ob mobilnikuh za jura, bi kolo za jurja tudi bilo poštenoZwergschnauzer, vem in te razumem, kaj s tem misliš, vendar tukaj nimaš prav.
Tokrat "kompliciram" le zaradi tega, ker je kolo zares najljubša "igrača" mojega sina. Od marca do septembra je praktično cel dan na igrišču - ali pumptrack, ali nogomet in ostali športi. Če bi se peljal s kolesom tako, kot sem se jst leta in leta nazaj, samo po ravnem od točke A do točke B, tudi jaz ne bi kompliciral pri nakupu. Pri nas pa imajo fantje (in dekleta) veliko za počet s kolesi, od pumptracka do steze za kolesa, trim steza (skoraj gozdna pot) - ni da ni.
Če se ne bi oglasil v tej temi, že vem, da bi naredil napako, zato sem vesel, da sem se
Ma ne, tolko pa res ne bi dal.. Ampak zdaj resno gledam kolo iz Dekatlona, ki si ga zgoraj prilepilok potem pa se skašljaj pošteno za kolo, ob mobilnikuh za jura, bi kolo za jurja tudi bilo pošteno
Ma ne, tolko pa res ne bi dal.. Ampak zdaj resno gledam kolo iz Dekatlona, ki si ga zgoraj prilepil
Sem videl zgornjega, če je velikost ustreza se mi zdi ok izbira.Rdeče gorsko kolo ST 900 (24-palčno, od 9 do 12 let)
To gorsko kolo smo zasnovali za otroke, stare od 9 do 12 let (135 do 150 cm), ki želijo izpopolniti svoje MTB tehnike.www.decathlon.si
alu, diski, menjalnik samo zadaj, majo še verzijo s hidravliko namesto zajle
za tak razumen denar bo težje boljse dobit...
ker?Jaz bi se izogibal revoshifta in mehanskih diskov.
Dvomim, da boš našel univerzalno kolo ki bo povsod odlično, pa tudi če jurja reskiraš. Bolje da kupiš vsaj za pumptrack "namenski" bicikel.. Če bi se peljal s kolesom tako, kot sem se jst leta in leta nazaj, samo po ravnem od točke A do točke B, tudi jaz ne bi kompliciral pri nakupu. Pri nas pa imajo fantje (in dekleta) veliko za počet s kolesi, od pumptracka do steze za kolesa, trim steza (skoraj gozdna pot) - ni da ni.
Če se ne bi oglasil v tej temi, že vem, da bi naredil napako, zato sem vesel, da sem se
Jaz bi se izogibal revoshifta in mehanskih diskov.
20""Bmx"Gledam mladice na lokalnem pumptracku... Nobeden nima "namenskega". Kateri so to namenski za 6letnike. Razen mogoce, da ni tezek ko cent pa prevelik. Ajde pa brez tacke...
dobra cena in kvalitetna firma, spregledal, da je 6 let star, to je 20" polna kapa če ni nadmerskiNo, končno smo kupili kolo.
Po globjem razmisleku sem se vseeno odločil za otroško kolo 20col, ker je bil na 24col še neroden.
In glede na to, koliko je in bo na kolesu, je tukaj škoda šparat in kupit preveliko kolo. Ima namreč 6 let in cca 120cm. Na pumptrack z 24col verjetno letos ne bi mogel iti. Z 20col pa bo najverjetneje v roku ene minutke divjal tako, kot je s starim 16col Woomom.
Kaj sem mu vzel? Nakamura Catch JR 20:
Poglej priponko 64422
Poglej priponko 64423
Upošteval sem vaše nasvete glede alu ogrodja, prestave le na zadnjem kolesu, navadne bremze in morda še kaj.
Dodal sem še tačko ter lučko spredaj in zadaj in to je to. Jst mislim, da smo se kar prav odločili.
Kolo je tokrat že kupljen, tako da je zdaj to to
Hvala vsem za debato, pomoč in nasvete!