Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
Sem prišel malo pofirbcat kaj dogaja tle in vidim da ste nekateri opazili da sem spet nekam »mrknu«
Ne bom ovinkaril in vam bom kar povedal, pa naj se zgodii karkol. Na privat sporočilo sem od neznanca dobil grožnjo.
Citiram: Če ne boš zaprl svojega umazanega gobca, boš končal v hosti, kot sta končala tvoja izdajalska Hribarja! Vem kje si doma.
Res ne vem kaj bi lahko reku na to in kaj naj si mislim? Ne vem, kdo bi lahko to bil, si pa lahko mislim svoje. Res me zanima kdo vse me je tako zagreto »spamal« ko sem napopal tisti link o aktualni novici zakoncev Hribar iz gradu Strmol v Mačah, ki sta bila zločinsko pospravljena. Ugibam; Domnevam, da mi je to grozilno sporočilo napisal eden od od te grupe, ki so vsak moj post »spamali« da ni bil viden. Ampak, ker ne vem zagotovo, pač ne bom nikogar izpostavu, da ne bom deležen ponovnih groženj.
Zato sem si vzel nekaj dni za razmislek in malo pretuhtal ali naj to grožnjo vzamem za res ali ne in ali je dejansko sploh še varno, da še kaj napišem tukaj.
Si lahko mislite!? Napopam link od aktualne in odmevne novice, ki so jo praktično povzeli vsi slovenski mediji, vklučno s prispevkom na hanzi TV v oddaji »tednik« pol pa jaz tukaj kasiram diskvalifikacije, žaljivke in grožnje, kot da sem si jaz to novico izmislil ali kaj zlagal..
Verjetno bo tale moj post ponovno SPAM-an s strani tistega, ki mi je grozil in s strani njegovih pomočnikov. Sem pač poizkusil. Nekdo tukaj ima veliko moč in vpliv. Ampak to nisem jaz. Nekdo drug je.
Res je zanimivo, kako si nekateri lahko dovoljio vse, drugi pa nič. Demokracija po slovensko, oziroma po komunistično.