Kje je stardec?

I

Izbrisan uporabnik #488

Uporabnik te je dobil na laži.

Vso možnost imaš, da jo ovržeš in sicer nalimaj, zajemni vsebino zasebnega sporočila in pokaži javnosti ali pa vsaj povej ime uporabnika...

Malo smešno izpadeš sicer.

Ko je meni nekdo "grozil", sem takoj nalimal, da so ostali videli, s kakšnim klovnom imamo opravka.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zdenko Roter je pa zelo taka....khm osebnost za opirat se glede mnenja (ki naj bi stela)

Glede na število nastopov v javnosti in na druga dejanja Ivana, si je do sedaj že vsak lahko ustvaril sliko o "motnji".

Bivši komunajzar, ki je postal mesija.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Model se zelo dobro drži, če vemo, da leviæarski mediji že več kot 20 let proti njemu izvajajo organizirano gonjo. Roterja bomo pa zgodovinarji umestili tja, kamor sodi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Vso možnost imaš, da jo ovržeš in sicer nalimaj, zajemni vsebino zasebnega sporočila in pokaži javnosti ali pa vsaj povej ime uporabnika...

Ko je meni nekdo "grozil", sem takoj nalimal, da so ostali videli, s kakšnim klovnom imamo opravka.

V interesu preiskave, ne smem lepiti sporočila.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zdenko Roter je pa zelo taka....khm osebnost za opirat se glede mnenja (ki naj bi stela)

Glede na število nastopov v javnosti in na druga dejanja Ivana, si je do sedaj že vsak lahko ustvaril sliko o "motnji".

Bivši komunajzar, ki je postal mesija.

Cakam na Gattota....ziher lahko postreze z kakimi ugotovitvami o Roterju....za Ivana vem da jih strese iz rokava opolnoci
smile-1.gif

3, 2, 1......
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
si že prijavil grožnje policiji ?
glede na to , kar si napisal, da so ti napisali, bi morebiti bilo tudi dobro, da začasno zamenjaš bivališče
s takim brez interneta
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Model se zelo dobro drži, če vemo, da leviæarski mediji že več kot 20 let proti njemu izvajajo organizirano gonjo. Roterja bomo pa zgodovinarji umestili tja, kamor sodi.
ti si zgodovinar?
hysterical-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

ubogi revček. Vsa čast mu, da se tako trudi za narod. Pa še volontersko.
Me zanima katero letališče(edino primerno glede na frizuro) bo po njem, ko ga bog ne daj, ne bo več med nami.

Kamele0N

23. jul 2008
42.431
5.660
113
Po Kuæanu pa kako slašæiæarno...ko se tako rad sestankuje&baše s slašæiæami
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz

Sem prišel malo pofirbcat kaj dogaja tle in vidim da ste nekateri opazili da sem spet nekam »mrknu«
Ne bom ovinkaril in vam bom kar povedal, pa naj se zgodii karkol. Na privat sporočilo sem od neznanca dobil grožnjo.
Citiram: Če ne boš zaprl svojega umazanega gobca, boš končal v hosti, kot sta končala tvoja izdajalska Hribarja! Vem kje si doma.
Res ne vem kaj bi lahko reku na to in kaj naj si mislim? Ne vem, kdo bi lahko to bil, si pa lahko mislim svoje. Res me zanima kdo vse me je tako zagreto »spamal« ko sem napopal tisti link o aktualni novici zakoncev Hribar iz gradu Strmol v Mačah, ki sta bila zločinsko pospravljena. Ugibam; Domnevam, da mi je to grozilno sporočilo napisal eden od od te grupe, ki so vsak moj post »spamali« da ni bil viden. Ampak, ker ne vem zagotovo, pač ne bom nikogar izpostavu, da ne bom deležen ponovnih groženj.
Zato sem si vzel nekaj dni za razmislek in malo pretuhtal ali naj to grožnjo vzamem za res ali ne in ali je dejansko sploh še varno, da še kaj napišem tukaj.
Si lahko mislite!? Napopam link od aktualne in odmevne novice, ki so jo praktično povzeli vsi slovenski mediji, vklučno s prispevkom na hanzi TV v oddaji »tednik« pol pa jaz tukaj kasiram diskvalifikacije, žaljivke in grožnje, kot da sem si jaz to novico izmislil ali kaj zlagal..
Verjetno bo tale moj post ponovno SPAM-an s strani tistega, ki mi je grozil in s strani njegovih pomočnikov. Sem pač poizkusil. Nekdo tukaj ima veliko moč in vpliv. Ampak to nisem jaz. Nekdo drug je.
Res je zanimivo, kako si nekateri lahko dovoljio vse, drugi pa nič. Demokracija po slovensko, oziroma po komunistično.
ž

bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

V interesu preiskave, ne smem lepiti sporočila.

Kdo ti je to rekel
hysterical-1.gif

Sicer pa sramotno od tebe, da si nam podtikal in nakazoval, da bi imeli kaj s tem.

Skratka daj dokaze, ime uporabnika pa da vidimo

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Baje je bila dokaj znanemu članu alterja, ki nas 'zabava' z leviæarskimi izpadi, pred slabo uro odvzeta prostost in je v policijskem pridržanju.

Kamele0N

23. jul 2008
42.431
5.660
113
Hmmm...Gattota se ni bilo v temo....ceprav sem ga "napovedal"
17758-icon_confused.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.431
5.660
113
Sam pol to pomeni da bo samo še žagal pa seno nosu v hosto za krmo....pač une začetniške zadolžitve zelenega lovca...brez orožnega lista
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.431
5.660
113
Uglavnem...kdorkol ze je...Snecer bi lahko odigral
evil.gif
odvetnika....

Nekako se mi zdi kvalificiran za zagovarjanje levih "intelektualcef"
smile-1.gif