Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Dokler ne veš točno kakšno hrano ješ in kako pripravjeno, še lahko pogoltneš, ko pa enkrat vidiš pripravo, pa hrano težko težko spraviš po grlu.
Jaz ponavadi hodim v kitajsko restavracijo Chang Xing v Mariboru in hrana mi je super, zelo okusna. Do zdaj po tej še nisem imela nobenih prebavnih motenj. Naj tako tudi ostane.
Po kosilu v Chang Xingu sem mel jaz večkrat prebavne motnje, enkrat sem bil pa celo dva dni v bolnici zarad zastrupitve. Ko so me sprejel v bolnic in sm jim povedu kaj sem jedu, so se kr nasmehl kao "another one...". So rekl da redno sprejemajo ljudi, ki so se zastrupl s kitajsko hrano. Od takrat ne hodm več v kitajske.
Temu tvojemu populizmu lahko rečem samo LOL. Veš, ko sem bil še majhen, me je mami večkrat peljala na flancate na Šmarno goro. In enkrat sem se jih preobjedel, pa sem bruhal. Nekaj let nazaj sem v neki slovenski restavraciji jedel ocvrte kalamare. Ker so uporabili staro olje, sem bruhal. Imel sem sošolko, ki se je zastrupila z Gavriloviæ pašteto. Ko sem se redno ukvarjal z nogometom, smo na pripravah v Kranjski gori s soigralci šli na pico v slovensko restavracijo. Dva, ki sta jedla morsko pico, sta šla v bolnico na Jesenice zaradi zastrupitve in ni dosti manjkalo, pa ju ne bi bilo več med nami. VSE TE RESTAVRACIJE ŠE VEDNO OBRATUJEJO! Pa Gavriloviæ pašteto tudi še vedno najdemo na prodajnih policah. Kje so inšpektorji???