Sedaj mi postaja malo bolj jasno, zakaj sem ob zadnjih dveh obiskih kitajske restavracije potem doma par ur sedel na sekretu. Nisem več siguren, da se bom še kdaj odločil za obisk le-teh.
vir na rtv
lp
vir na rtv
lp
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Sedaj mi postaja malo bolj jasno, zakaj sem ob zadnjih dveh obiskih kitajske restavracije potem doma par ur sedel na sekretu. Nisem več siguren, da se bom še kdaj odločil za obisk le-teh.
vir na rtv
lp
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kaj nikomur ni jasno, da tistega sranja ne je nihče drug kot samo Kitajci? Roba ni bila namenjena restavracijam ampak Kitajcem samim, najbrž za kak kitajski supermarket v Avstriji. Se pa strinjam - oblasti bi morale povedati, kdo je naročnik.
http://dnevnik.si/novice/kronika/316094Citat:
Prejemniki so slovenska podjetja v lasti Kitajcev in, kot je že pokazala carinska preiskava, bi hrana najverjetneje končala v trgovskih ali gostinskih lokalih.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ker nabada informacije insajdersko. včasih se mu pa kaj tudi notri stakne..
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
V Ljubljani je najboljša ponudba (vsaj meni) kitajske hrane v Štroklji zraven porodnišnice. Bil sem v skoraj vseh kitajskih v Lj, povsod je bilo vse postano, dvakrat sem celo vse pustil in potem sem odkril Štorkljo....super, ni primerjave z ostalimi umazanci...
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
Enkrat sem na eno tisto njihovo (slabo) mini pico čakal celo fakin uro