Res bi prosil koga, ki je že sprobal Cobiss Elo na kakšnem bralniku, kako deluje. Pa ni mi za hackenje.. pač bralnik na kateremu dela.
Sem v fazi nakupa pa ne bi rad kupil napačno.
Dela na Kobo?
Hvala
Budget najbrž varira glede na način uporabe. Jaz imam bralnik za branje epub-ov. Najbolj pomembno mi je, da ima možnost nočnega načina z minimalnim blue light sevanjem, e-ink display, da je lahek in da je velikosti žepnice. Berem dnevno...ne želim pa biti vezan na zaprt sistem, kot je (bil?) Amazonov Kindle.V bistvu sem popolnoma zaprepaden koliko denarja dajete za bralnike. A to dejansko tako zelo uporabljate? Zame je bralnik še vedno nekaj za kar dam +/-50€ pa potem dela dokler dela. Kar itak ni dovolj dolgo, da bi povrnil stroške nakupa.
Jaz uporabljam Kobo Clara HD. Poleg vsega se mi je zdel tudi budget friendly.In točno takega iščem zase, odkar je mrknil Biblos - sem imel enega prvih inkbookov (njihovih) dnevno v uporabi (pogoj je lučka oz nočno branje)... ki seveda sedaj z Elo ne deluje... Predlogi?
Vidim, da je na voljo tudi Kobo Clara Color...Jaz uporabljam Kobo Clara HD. Poleg vsega se mi je zdel tudi budget friendly.
Ob nakupu sem sicer računal tudi na to, da bodo nadgradili programsko opremo in si bom lahko neposredno in enostavno izposojal knjige iz Biblosa...to sem potem opustil (kompliciran postopek s štorastim Kobo brskalnikom) in si knjige, ki jih ne najdem v digitalni obliki občasno izposodim v knjižnici. Tudi paše malo vonja po starih knjigah
Zapiske si delam tako, da označim besedilo in shranim kot zapisek. Potem pa vse zapiske preko Calibre-ja izvozim v tekst...
Vidim, da je na voljo tudi Kobo Clara Color...
Danes sprobala tole cobiss elo. Saj kar dela... Prva knjiga ze v telefonu. Onyxa pa se cakam da pride. Sem narocila 10incnega zaradi pdfjev moznosti 2 ekranov, ce zapiske zraven delam. Ter novejšega androida, da bo cimdlje supportan. Kobo bo pa za zraven, ce kam grem, da ga pobasem v tasko.