S pomočjo tegale plug-ina za Calibre se da odstranit DRM zaščito bibliosovih knjig. potem samo še pretovriš v MOBI format in naložiš na kindle https://github.com/noDRM/DeDRM_tools/releases
Kako se to naredi? Sem namestil plugin na calibre, pa ne gre?Sprobano. Deluje
Potem pa Convert book v mobi ali azw3Kako se to naredi? Sem namestil plugin na calibre, pa ne gre?
Knjiga iz biblos, najprej v adobe digital editions, da knjigo odpre. jo prenesem v Calibre, kaj pa potem?
Hvala
hvalaPotem pa Convert book v mobi ali azw3
Ja za Kobo ostane epub. Če lahko knjigo bereš v Calibre je že odklenjena in jo samo preneseš na napravo.hvala
Za kobo je tudi treba v mobi pretvorit ali lahko ostane epub?
Kindla sem upokojil, saj nima osvetlitve, je 11 let star
Če jo v Calibre odpre, jo preko njega preneseš na bralnik. In ta plugin končno res deluje.Kako se to naredi? Sem namestil plugin na calibre, pa ne gre?
Knjiga iz biblos, najprej v adobe digital editions, da knjigo odpre. jo prenesem v Calibre, kaj pa potem?
Hvala
Sem potem včeraj zrihtal in res deluje. Prej pa leta in leta ni bilo možnosti za biblos knjige na kindle. Sedaj, ko sem nabavil kobo, pa grejo knjige tudi na kindleČe jo v Calibre odpre, jo preko njega preneseš na bralnik. In ta plugin končno res deluje.
Knjigo iz Biblosa odpreš v ADE, ki ti kreira .epub. Potem odpreš Calibre, izbereš Add books in poiščeš epub v My Documents/ My Digital Edition. meni jih je začel zadnji ADE iz neznanega razloga spravljati v OneDrive, tako da poglej tudi ta mesta. Vedno pa je v My Documents. Če ti v Calibre odpre knjigo, pomeni, da je dešifrirana. Potem pa priključiš bralnik in v Calibre izbereš Send to device.Lahko kaka dobra duša opiše kako vam je uspelo uvoziti Bilos knjige v Calibre. Meni ne uspe. V Calibre si intaliram plugin, potem pa ko hočem naložiti z Biblosa prenešeno datoteko, mi jo sicer uvozi v knjižnico, ampak jo zažene samo v Adobe Edition, ne morem je shraniti kot epub ali mobi.