Smo preveč naglas razlagali kako zaobiti zaščito. Zdaj bodite tiho, da ne bodo še kaj zagnojili.Saj niti ebralnikov (vseh) ne uspejo podpreti - 3 dan delovanja je sistem že padel.
Poglej priponko 87731
Počakaj še vsaj do konca leta, Ela je prišla ven 5 dni nazaj, mogoče se še kam premakne kaj, ni treba zdaj na vrat na nos kupovati nekaj.Ok predlagate Kobo, ampak na Kobotu (vsaj po enostavnem postopku za starejše) Cobiss Ela ne deluje...
Tole nič ni bilo na hitro - vedelo se je za novo Ela platformo že vsaj pol leta... Od Baletrine pa je bil Biblos portal, ki je bil vsaj meni (po prvem vtisu) vsaj 100 svetlobnih let pred Cobiss Elo. In tudi nalaganje in sinhronizacija je bila enostavnejša. Na spletni strani (ali telefonu) si izbral knjigo (ki je imela tudi opis) in pritisnil izposodi, na samem bralniku pa samo pritisnil za sinhronizacijo, in knjiga je bila ready za branje. Tu pa rabiš max 2 aplikacije, kabel za povezavo z računalnikom, računalnik in bralnik da uspeš knjigo spraviti na bralnik (ker iskreno, brskanje po spletni strani cobbis je na bralniku katastrofa).Sem včeraj ali predvčerajšnjim poslušal o uvedbi COBISS Ela na radiu in se mi zdi, da so rekli, da je bilo vse zelo na hitro zaradi ukinitve khm, khm (pozabil) od Beletrine se mi zdi in da bodo s časom dodajali funkcionalnosti.