Tudi gre.Pa ne Biblosove
V redni uporabi imamo en bralnik Kindle in en bralnik Kobo. Na oba naložim iste knjige, ker je ponovno možno nalagati tudi knjige iz Biblosa (odklenjene, se razume). Knjige so legalno izposojene in se uporabljajo zgolj na lastnih napravah.Saj na Kindlu verjetno nima Biblosovih knjig. Te se po poteku datuma izposoje tako zaklenejo in jih je brez veze držati na bralniku.
Slovenske knjige obstajajo. Veliko jih je!Ce na hitro vprasam, ker Kindle se najbolj splaca kupit?
gledal sem, da so eni z oglasi drugi brez?
Fino bi bilo, da je vodoodporen (ce to obstaja)
Slovenske knjige obstajajo?
mogoce kaksna alternativa kindlu?
Cena recimo do 300eur.
https://drive.google.com/drive/folders/1mQej3BfA4N9JPuwwV37W2pd2nmArKq1E?usp=sharingCe na hitro vprasam, ker Kindle se najbolj splaca kupit?
gledal sem, da so eni z oglasi drugi brez?
Fino bi bilo, da je vodoodporen (ce to obstaja)
Slovenske knjige obstajajo?
mogoce kaksna alternativa kindlu?
Cena recimo do 300eur.
Sem ze nasel, na desktop imajo moznost prenosa vsega.Lahko das to v en zip arhiv?
Hvala. Sem že uredil.Pazi, v podirektoriju deliš tudi neke zasebne dokumente.
Mislim, da je se vedno tam.Hvala. Sem že uredil.
Zal je osebna mapa se vedno vidna...Hvala. Sem že uredil.
Lahko preveriš, če je še tam? Hvalaza opozorilo.Mislim, da je se vedno tam.
Jaz je ne vidim vec.Lahko preveriš, če je še tam? Hvalaza opozorilo.
Sem še nekaj knjig dodalJaz je ne vidim vec.
Hvala za vsebino (knjige)
Sem opazil In prevzel, cenjeno.Sem še nekaj knjig dodal
Hvala.Tukaj imate še en star link... https://www.dropbox.com/sh/nm5r1nx3tnecld9/AACnNpoTkNXCtx0tCN0vs9ICa
Kako ti uspe dati knjigo iz Biblosa na Kindla? Odkar so pred leti pojačali adobe digital zaščito mi ni več uspelo brati biblos knjig.V redni uporabi imamo en bralnik Kindle in en bralnik Kobo. Na oba naložim iste knjige, ker je ponovno možno nalagati tudi knjige iz Biblosa (odklenjene, se razume). Knjige so legalno izposojene in se uporabljajo zgolj na lastnih napravah.