Kia Sportage 2016

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Sem jih ravno včeraj gledal ko so se 4je šleperji valili mimo Celja
zmaga.gif

Všeč mi je zadnja štoplampa potegnjena čez celo havbo (ne vem sicer če bo mela funkcijo...ampak zgleda ok)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Všeč mi je zadnja štoplampa potegnjena čez celo havbo (ne vem sicer če bo mela funkcijo...ampak zgleda ok)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Skupaj nametan,design pobrani iz vseh vetrov, nobene svoje filozofije, verjetno kot prevozno sredstvo povsem okej.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Stara je lepsa, ce sploh lahko govorimo o lepoti... mi je osebno tucson ful lepsi...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Meni tudi starejša deljuje bolj skladno. Nevem zakaj z vsako novo generacijo tako "presekajo" z dizajnom...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Danes videl staro in novo v isti barvi parkirani druga ob drugi. Ob isti ceni bi še vseeno raje staro, nova je res korak nazaj. Novi Tucson pa res zgleda hudo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Razmetane po celi cesti

Kaj se zgodi s takimi avti? Jih poklepajo in prodajo kot nove?

Ti so že prodani tako da jih samo poklepajo, pa jasno rok dobave se zamakne!
grin1.gif

Ti to resno?

Ker se spomnim nekaj let nazaj, ko se je na AC, tam nekje pri Brezovici, prevrnil tovornjak z Renaulti in je bilo po TV-ju, da so avte hoteli poklepati in jih take dostaviti lastnikom, ki so jih imeli naročene, kot nove.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Razmetane po celi cesti

Kaj se zgodi s takimi avti? Jih poklepajo in prodajo kot nove?

Ti so že prodani tako da jih samo poklepajo, pa jasno rok dobave se zamakne!
grin1.gif

Ti to resno?

Ker se spomnim nekaj let nazaj, ko se je na AC, tam nekje pri Brezovici, prevrnil tovornjak z Renaulti in je bilo po TV-ju, da so avte hoteli poklepati in jih take dostaviti lastnikom, ki so jih imeli naročene, kot nove.

enako se je zgodilo z fordi,nekateri so jih potem reklamirali nekateri pa še danes ne vedo sa so dobili zbite nove avte