Kera kitajska restavracija v Lj?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

Najprej naj gredo enkrat probat pravo kitajsko hrano, pa bodo potem ocenjevali.

Verjetno bi nam ne bila preveč všeč- Pred časom sem bral, da se kitajska kuhinja prilagodi lokalnemu okusu. "Kitajska" hrana v Nemčiji mina istega okusa kot "kitajska" hrana v Sloveniji. Če bi se restavracije držale čiste kitajske hrane, bi bile verjetno slabše obiskane.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
itak.

v sloveniji poznamo pogrete odojke iz mikrovalovke, odojke na raznju iz konvekcijskih peci itd.

podobno velja za jagnjetino.

in ko enkrat jes tisto pravo, te ideja raznja v sloveniji mine.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Hljüstjawa Jaca
hysterical-1.gif

Vedno me nasmejijo tele punčke ki strežejo po kitajskih
grin1.gif

Se pa bil enkrat v šiški, tam pri LPP tehničnik in so delali sami basinci. Toliko o kitajski
rolleyes-1.gif

Tista je že nekje od maja zaprta...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kero kitajsko restavracijo priporočate v Lj?

Na Litijski?

NA Litijski sta dve. Dobra je Cesarsko mesto na Litijski 76. Maš parking, notri je lepo, prijazni, hrana je odlična, velike porcije in dejansko poceni. Bil že kakih 5,6x, vsakič zelo zadovoljen. Edino kar me je motilo je, da sem se komaj splazil do avta potem, ker sem se preveč najedel. Ne morš nehat.
grin1.gif

BTW: Halo Kitajec
Tam pa samo albanci delajo.
hysterical-1.gif
no more Halo Kinez

Aja, hrana pa ni bila nič posebnega.

Nazadnje urejeno:

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
"Ta druga" na Litijski, Hong kong, ima menda slabšo hrano. Ima pa zato ugodno pondbo menujev (juha ali sladica + glavna jed + zelje/kalčki), kar tudi ima svojo vrednost, če imaš namen živeti in delati tudi po kosilu.

Sicer je včasih Shanghai (ko je bil še en sam) imel killer ponudbo - podobno kot HK, a manjše porcije - prav za kosilo.