Hvala. Bom kar dvojnega nabavil, to bo itak enkraten (upam) strošek.Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Dost je enojni in razdelilc, sam pol ne moreš imeti dveh različno karboniziranih piv na enkrat na pipi.
Za ostal del odgvora boš pa sam najbolj vedu
Citat:
Uporabnik zoki pravi:
Kako pa hladite pivo v cevi v towerju? Preden ohlajeno pride iz soda do pipe se bojim, da bo kar precejšen problem točit, je kar velika razdalja to. Gledam rešitve z ventilatorjem in cevjo v tower da piha hladen zrak not, ampak se bojim da zrak ne bo vredu krožil pri takšni rešitvi. Da bi pa naredil za vsako cev counterflow chiller pa se mi zdi overengineering
Aha, hvala. Ko sem na vametal klical včeraj mi je to rekel, da se bo penilo, če ne hladim stolpa. Zato sem vprašalCitat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Če je tower visok pol metra in cev fi 10 je to približno 0.3dcl kar je zanemarljivo.
Če te to moti pri prvem kozarcu to odliješ stran...
Citat:
Uporabnik zoki pravi:
Aha, hvala. Ko sem na vametal klical včeraj mi je to rekel, da se bo penilo, če ne hladim stolpa. Zato sem vprašalCitat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Če je tower visok pol metra in cev fi 10 je to približno 0.3dcl kar je zanemarljivo.
Citat:
Uporabnik zoki pravi:
Uporabnik kadunnc pravi:
Aha, hvala. Pa na e-mail tudi čakam že dan in pol, da mi pošlje cene za pipo in co2 regulatorCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
A Vametal si klical. Na njegove nasvete se ne zanašaj ravno. Meni je enkrat spustil, da iz corneja ne bom nikol spravil ven piva, tko da on je strojnik ne pivovar.
Reko mi je, da imajo vsi profesionalni mašini hlajen stolp. Pa tudi kar gledam po Ebayu imajo ponavadi puščeno cev not za glycol.Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Če pogledaš pri lokalih, niker še nisem opazil, da bi hladili tower, pa je ponavadi med kompresorjem in pipo vsaj meter cevi.
Ali se motim?
Citat:
Uporabnik zoki pravi:
Aha, hvala. Pa na e-mail tudi čakam že dan in pol, da mi pošlje cene za pipo in co2 regulatorCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
A Vametal si klical. Na njegove nasvete se ne zanašaj ravno. Meni je enkrat spustil, da iz corneja ne bom nikol spravil ven piva, tko da on je strojnik ne pivovar.