Definitivno prekarbonirano, sploh s toliko sladkorja.. Jaz bi nekajkrat pretresel keg in vsakič spustil pritisk ven, da se malo razkarbonira. Potem bi pa na 5 stopinjah nastavil na cca 0,7 bara pa čim daljšo cevjo, ki jo pri točenju po možnosti držiš navzgor (ne v isti višini kot keg - skratka, da ima čim več upora, da ven priteče).
Jaz osebno, ko karboniram keg s sladkorjem, to delam navadno nekje s 60g dekstroze - je pa res, da to še redko delam, navadno delam "force carb". Če se mi mudi, ohladim na nekje 4 stopinje in pustim na 2 bara za cca 36 ur. Če pa se ne mudi, pa lepo ohladim na točilno temperaturo (pri meni je ta 4-5 stopinj) in nastavim pritisk glede na tale kalkulator: https://www.brewersfriend.com/keg-carbonation-calculator/ - ponavadi 0,7 bara .. traja dober teden ampak vedno je potem brezhibno za točiti od začetka do konca - s tem enakim pritiskom.
Jaz osebno, ko karboniram keg s sladkorjem, to delam navadno nekje s 60g dekstroze - je pa res, da to še redko delam, navadno delam "force carb". Če se mi mudi, ohladim na nekje 4 stopinje in pustim na 2 bara za cca 36 ur. Če pa se ne mudi, pa lepo ohladim na točilno temperaturo (pri meni je ta 4-5 stopinj) in nastavim pritisk glede na tale kalkulator: https://www.brewersfriend.com/keg-carbonation-calculator/ - ponavadi 0,7 bara .. traja dober teden ampak vedno je potem brezhibno za točiti od začetka do konca - s tem enakim pritiskom.