Citat:
Uporabnik alessio86 pravi:
Sigurno je pa razlika v okusu ce je prislino karb.
Kaj pa ce bi ga naprimer pretocil z sifonom.. je kdo probal?
Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Jaz imam tudi kar v hladilniku. Je pa precej težka in zna malo deformirat hladilnik na dnu. Jaz si bom omislil ploščo iz pleksi stekla na dnu, da malo rabremeni pristik jeklenke.
Kar se pa pip tiče se pa ne splača gledat na denar, jaz sem imel že parkrat poplavo, ko sem imel te party pipe, sploh če imaš tiste trde cevi ki se jih dob pri Nektarju. Saj so kvalitetne, ampak so narejene za naštimat in pustit pri miru, ko pipo nekam nasloniš v hladilniku se lahko premakne in nasloni na pipo in gre cel sod po parketu
JAz imam pravo pivsko pipo z regulatorjem direkt na kegu - brez cevi. Pod 1 barom pritiska točim brez problema - TOP.
Proti party pipam je pravo olajšanje...
Pocast: Praviš da čistiš jeklenko na vsake tok časa? Kako pa?
Ti imaš gasilni aparat?
Citat:
Uporabnik joorn pravi:
Halo, prvič bom pivo vlival v keg pa še nimam pipice doma. Zanima me če ga lahko kar normalno karboniram in potem itak zorim kot v steklenicah in ga šele kasneje priklopim (ok bo delno dozorel ) kodobim pipico in vse ostalo ?
Citat:
Uporabnik joorn pravi:
Se strinjam z teboj imam vse in za enkrat bom uporabljal z cevko ,ker drugače ne gre. Je pa pipa precej težka tako da bi jo direkt na ball lock priklopil ,da slučajno ne bi cev popustila (kot je tudi opisal Kadunc) in imel poplave. Ko smo že pri tem ali je nujno od Ball lock do pipe imeti food grade cev ali je zadosti NON TOXIC ?
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Citat:
Uporabnik joorn pravi:
Halo, prvič bom pivo vlival v keg pa še nimam pipice doma. Zanima me če ga lahko kar normalno karboniram in potem itak zorim kot v steklenicah in ga šele kasneje priklopim (ok bo delno dozorel ) kodobim pipico in vse ostalo ?
Seveda, lahko pivo zoriš brez pipice (naravno ali prisilno)
Sam pit ga pač ne moreš
Citat:
Uporabnik joorn pravi:
Se strinjam z teboj imam vse in za enkrat bom uporabljal z cevko ,ker drugače ne gre. Je pa pipa precej težka tako da bi jo direkt na ball lock priklopil ,da slučajno ne bi cev popustila (kot je tudi opisal Kadunc) in imel poplave. Ko smo že pri tem ali je nujno od Ball lock do pipe imeti food grade cev ali je zadosti NON TOXIC ?