Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mogoče se mi zdi, da če nebi obstajala vodka, bi jaz še danes bil nedolžen...
Kaj, a brez vodke nobene ne prepričaš?
Ravno obratno. Samo od vodke opite češplje mu dajo.
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj, a brez vodke nobene ne prepričaš?
Citat:
Uporabnik Wu_Shu_Master pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ravno obratno. Samo od vodke opite češplje mu dajo.
Torej, če prav razumem, brez vodke ne moreš spravit nobene pičke v posteljo in hkrati ne moreš v postelji nič naredit?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
To so pač taki zamaskirani prijemi, ki delujejo v več smereh...
Citat:
Uporabnik Wu_Shu_Master pravi:
Jaz nimam tega problema, da bi žensko imel za ku*bo, če se poseksava že prvi večer. Obema sede, hvalabogu. Naj grem raje s trdim spat in jo imam za pridno punco?
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Recimo, da pa pove, ali sta sploh kompatibilna! Pove marsikaj.
Do tukaj vse lepo in prav.....se popolnoma strinjamCitat:
Uporabnik PNG pravi:
prvi odnos? odvisno od situacije...včasih niti priložnosti ni, čeprav si tega želiš...če mi je nekdo privlačen (konec koncev ponavadi ne greš v vezo z nekom, ki ti ni privlačen), ne vem, zakaj bi se upirala želji. Pa če je to po enem tednu ali dveh mesecih (sploh si več ne predstavljam, da bi bila z nekom dva meseca ne da bi sexalasej me razžene prej...), je čist vseeno. Ravnat se po nekih družbenih vzorcih zgolj zaradi tega, da ne izpadeš kot *****, je čist mimo zgrešeno. Mnenja tistih, ki ne podpirajo in spoštujejo mojih privatnih dejanj, me ne zanimajo. Če me nekdo ne sprejme, je to pač njegov in ne moj problem. Meni se s tem enostavno ne da več ukvarjati.
Mogoče ne ravno on topic, pa vseeno-pred časom me je prav osupnilo razmišljanje nekega očeta o svoji hčeri. Dotični oče je šel namreč brskat po privatnih mejlih od svoje 22-letne hčere, ki si je dopisovala z nekim profesorjem, ki naj bi bil precej starejši. V dopisovanju naj bi bile precej natančno opisane nekakšne aktivnosti (verjetno spolne) med profesorjem in to hčero. Oče je seveda popolnoma ponorel na hčero, se skregal z njo.... Ko sem za to slišala, sem vprašala to hčer, za kaj se je sploh v bistvu šlo...ampak že v samem štartu njenega morebitnega odnosa s profesorjem nisem nanjo gledala negativno, kot, kako je lahko storila kaj takega. Ona je kasneje sicer vse to zanikala-vse skupaj naj bi bila le šala, njuna 'skrita' igra, a vseeno.
Najlažje je druge ljudi obsojat, tako ti ni treba gledati v samega sebe...
Če sta oba samska........Citat:
Če dvema pač paše sexat, zakaj torej ne bi?
Če bi vse prebral, se ne biCitat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Če sta oba samska........
Zakaj že?