Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
mislim da je 2-3 mesce glih prava doba, da ženska počaka potem pa je že malo vprašljivo, če si sploh kaj želi ... če ji je nekdo všeč in je z njim že 3 mesce v zvezi si verjetno želi tudi kaj več kot samo kepico sladoleda na klopci v parku
tiste, ki čakajo več kot 3 mesce so že malo preveč zaščitniške do same sebe, da se nekaj mučijo ... itak vsi vemo, da že po 1 tednu postanejo potrebne ampak se samo zadržujejo, da ne izpadejo k*rbe kot je rekla skorpy
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Kdaj prvi spolni odnos v novi vezi? Ali je to odvisno od tega, če človeka že od prej poznate ali za vas to nima pomena? Morda še, na kakšen način pridete do tega, da bosta ravno takrat imela spolni odnos?
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ma zanima me ravno zarad tega, ker so mnoge ženske obtožene da so kur*e, če kao prehitr dajo, oz takoj in baje, da se tipi takrat sprašujete/sprašujejo, kaj pa če kar takoj vsakmu da. Kdaj naj bi bila tista "meja"?
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Po občutku, z enimi prej z drugimi pa kasnej.
Citat:
Uporabnik Drugizvezdnik pravi:
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Po občutku, z enimi prej z drugimi pa kasnej.
Se popolnoma strinjam s tem, ampak 3 mesece je pa res dolga. V končni fazi začneš hoditi z nekom, ker ti je tudi privlačen.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ma zanima me ravno zarad tega, ker so mnoge ženske obtožene da so kur*e, če kao prehitr dajo, oz takoj in baje, da se tipi takrat sprašujete/sprašujejo, kaj pa če kar takoj vsakmu da. Kdaj naj bi bila tista "meja"?
Citat:
Uporabnik skorpy pravi: