Kdaj ji lahko začem denar pipat?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Right,...potem vsaj napiši tako, kot bi jaz napisala...predlogi s/z mi kar grejo
smirk-1.gif

so ti fkrali grisbi piškote?
shocked-1.gif

mfln74l.jpg

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
no pustmo zdej živalski svet, citiranje post-ov, košarice nedrčkov, sladkarije.. pa se vrnimo na prvotno temo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
mX pa tud drugače ti men ne deluješ lih kot nekdo ki bi znal motorko razstavt pa sestavt pa si KAO dec!

Prej kot nek mamin sinček, ki ma očitno preveč časa, ker mu ni treba delat ker ma dinar ker z kolegom skupi tehtata kuverte
wink-1.gif

Glej, tisti ki znajo motorko rastavit so bol v atristični smeri, jaz ko pa tega neznam govorim pa tri tuje jezike + materinskega,
pa sem bol miselna smer.

Hoto sn samo povedat, da ženska je tam da je lepa, kerlc pa zato da misli.

štajerščina uradno ni tuj jezik. je samo popačena nemščina
frown-1.gif

Raje popačena nemščina kot pa kvakanje.

Citat:
Uporabnik kelih pravi:
ahahahha zdaj sem pogruntal zakaj mx toliko double-triple posta nezna več objav v enem postu citat hahahhhaha
hysterical-1.gif

Zgleda,

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
In kaj ima veze s to temo? Čisto prav je napisala Malcomu.
wink-1.gif

Če daje ona za hrano in ostale gospodinjske stroške, naj daje on za najemnino. Če oba vlagata v novo stanovanje, hvala bogu, da ji pripada del tega. Moški vlaga v bajto npr. po 600 EUR mesečno, ona pa plačuje vso hrano, položnice itd... Po 5-ih letih veze, ona ostane brez vsega, on pa z bajto. Če ne bi ona kupovala 5 let vse hrane in plačevala položnic, bi si tudi lahko kaj našparala za svoje stanovanje.
smirk-1.gif

Ja? Fino!

Pol pa naj ona plačuje 600€ najemnine, pa bom jaz skrbel za klobasike in juhce. Me zanima kaj bomo jedli za teh 600€,
čuje se da bomo samo MIP jedli in podobno. To je pol 1200€ stroškov samo za živet. Pa kdo je zaj tu nor? Kolko pa je
parov v zgodnih dvajsetih ki lahko collajo 1,2k samo za osnovne stvari, kje je še pol avto in bombončki kot so laptop, mobitel, internet,...

In nevem kaj govoriš da dedu ostane hiša, če pa govorimo o najmenini. Pa tut če vlaga je vložil dobrih 35 jurjev, kaj pa je to
za eno bajto, še poštenega avta si nemoreš v garažo postavit.

Jaz mislim da je nekak normalno, da se enostavno naredi skupna kassa za vse. Enostavno 2 plači na kup, brez sistema: "ti plačaj to ti pa to", vse nekako procentualno od plače. če ma tipčina 2500 plače ona pa 500, bo recimo račun telefona 50€ plačan 40 on, 10 ona,
ampak to se ne vidi, ker je denar itak na kupu. Al bomo tako američani, ko so pr meni igrali, pa si je žena od moža sposodla $100
bonk.gif

Kok pa jo hočeš met upedenano, torej nohteki za 50€ in podobno, je pa od vsakega posameznika odvisno. Pa tut ko gre 50€ za nohteke,...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kaj nič ne jesta? Hrana za 2 osebi x 30 dni + razne drobnarije, kot so skret papir, zobna pasta, itd... Saj veš tiste stvari, ki jih navadno mama kupuje?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj nič ne jesta? Hrana za 2 osebi x 30 dni + razne drobnarije, kot so skret papir, zobna pasta, itd... Saj veš tiste stvari, ki jih navadno mama kupuje?

Do zdaj sem zato porabil cca 100€, sedaj pa pač 150,...

Naj ona lepo nakašlja 250, pa bom jaz to kupoval,...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Zakaj sploh želiš živet z nekom,če te skrbi samo za to, kaj ti bo potem odnesla, čez kok časa se bosta skregala, ne pa, da bi se ukvarjal s tem, kako se bosta mela fino...čist resno me zanima
confused-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Za hrano in ostalo si prej zapravil po 100 EUR na mesec? LOL. To je dobrih 3 EUR na dan za zajtrk, kosilo in večerjo. Ne znese, trudiš se prikazat, da so to ja minimalni stroški, nič posebnega. Hrana je draga ko pes.

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
IDI0T si če mene kaj vprašaš da teke poste pa vprašanja tu pišeš!!!

Pa sory če sem te ožalil ampak verjetno nisem prvi ki ti to pove ali pa vsaj ki misli to, tako da verjetno nisi presenečen.

edit: popravo sem da si lahk prebereš kaj si

Nazadnje urejeno:

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zveza super fino fajna, se imama gut, oba imama kul službe , finančnih težav ni, hodima v šolo , čist kul lajf,... Ok,
Če hodi v šolo, potem naj pri matematiki vpraša, kako......

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

WTF?

To je delo za ženske, oz. če je baba pr bajti je to pač njeno delo.
To je isto kot da če bi babi reko: če sama ne pošraufaš svojga avta nisi nič vredna.

Pravi kerlc ne lika svojega perila za moje pojme. Ded je ded, baba pa je baba.

Tako baba ki bi recimo šla pa motorko narazen vzela pa popravla. Nevem no, to meni nekak ne deluje žensko.

smirk-1.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
zakaj bi biu krut človek? naj baba plača sej pa čejo bit enakopravne! pa čejo bit isto ko dedi! to je vseeno pač naj ne plača 250€ ker kuha pa pere pa itd pa naj da 100€ za nekih par špricerof na bazeni je neda?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

če dva normalno fukncionirata in začneta živeti skupaj-se pravi, da delita skupno gospodinjstvo, je edino logično, da se dogovorita, kako je s stroški za stanovanje in futr ter ostalim (pranje, čiščenje, kuhanje itd.). Zdej, a gre vse 50-50% al malo v korist enega (tistega z manjšimi dohodki), je pomoje odvisno predvsem od tega, kako resna zveza je med njima in ali razmišljata tako kot MX (kaj bo, ko bova nehala) ali nekoliko bolj dolgoročno (kaj lahko prispevam k boljšemu življenju v skupnosti, ki jo ustvarjam z drugo osebo).

Ampak mislim, da že ko je temeljno vprašanje oz. odgovor nanj jasen - ali gre za neko prehodno sceno ali za nekaj trajnejšega, so vsa ostala vprašanja veliko lažja in odgovori nanje pridejo sami od sebe. Pač, enkrat plača za futer en, drugič drug, če v nekem trenutku enemu primanjkuje keša, plača drugi itd...

In v takih zvezah ponavadi bejba tudi ne pričakuje ne vem kakšnih dragih daril, niti da ji bo dragi kupil super duper avto. No, razen če gre za bodočo bivšo gospo Čepin...tam pa itak vemo, kako se je zgodba končala
smirk-1.gif