Kdaj ji lahko začem denar pipat?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
dokler stanovanje ni na tebe na pisano se nimaš kaj bat
smile-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Prvo najd babo, k bo nakazoval denar na en x račun, kot druga pa glede na to, da si v najemu, ona plačuje pol stroškov, pol bi ji pa ti še posebej za nazaj najemnino zaračunal
stupid-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Jest pravim, da naj da.
JAz sn 2krat spilo nekega kavalira, puncam se je debelil bancni racun (stroski bivanja + specerija +...., je slo z mojga akaunta), ko sma sla pa narazen pa sta se delale se bolj blontne kot so ble.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa o tem govorim! Kolega je punci kupil 206cc, sta končala, pa mu noče dat avta nazaj (na njo ga je pisal butl) pač
iz naslova; "saj sem ga jaz vzdrževala"

Veš kaj ji naredim? Lepega dne bi bremze popustile. Nekvalitetno zavorno olje. On vseskupaj ignorira, jaz nebi.
Oz. pri meni nebi niti prišlo do tega da bilokaj nanjo pišem. Če na koga kaj v živlenju pišem je to moja sestra, mati, foter,
ostali ste za mene vsi šovinistični prasci ki (tako jaz) vidite samo denar in hiter dobiček z malo truda.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Človek kar je dano je v zlato jamo zakopano!

Če daš daš....ne morš bit pol tak bolnik da nazai jemleš
stupid-1.gif

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa o tem govorim! Kolega je punci kupil 206cc, sta končala, pa mu noče dat avta nazaj (na njo ga je pisal butl) pač
iz naslova; "saj sem ga jaz vzdrževala"

Veš kaj ji naredim? Lepega dne bi bremze popustile. Nekvalitetno zavorno olje. On vseskupaj ignorira, jaz nebi.
Oz. pri meni nebi niti prišlo do tega da bilokaj nanjo pišem. Če na koga kaj v živlenju pišem je to moja sestra, mati, foter,
ostali ste za mene vsi šovinistični prasci ki (tako jaz) vidite samo denar in hiter dobiček z malo truda.

Edin prov povedan.
467716-post_slo.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
mX sm že v eni drugi temi napisu da se veselim dneva ko te zagledam (beri rad bi se smeju takmu debilu k babi avto kup pa ga še nanjo prepiše ). Res mal v extreme rineš!

Če daš vedt da babo razvajaš z raznimi vrednimi darilci, potem ti je pa žal ker si ji karkol kupu in bi ji uzse z silo nazaj rad uzel....potem te odprti oddelek Moste-Polje prisrčno vabi!
wink-1.gif

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
Jaz sem samo njen post citiral(ni iz te teme) sem jaz kriv, če pušča piškotke na javnih računalnikih ?
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
In kaj ima veze s to temo? Čisto prav je napisala Malcomu.
wink-1.gif

Če daje ona za hrano in ostale gospodinjske stroške, naj daje on za najemnino. Če oba vlagata v novo stanovanje, hvala bogu, da ji pripada del tega. Moški vlaga v bajto npr. po 600 EUR mesečno, ona pa plačuje vso hrano, položnice itd... Po 5-ih letih veze, ona ostane brez vsega, on pa z bajto. Če ne bi ona kupovala 5 let vse hrane in plačevala položnic, bi si tudi lahko kaj našparala za svoje stanovanje.
smirk-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
mX pa tud drugače ti men ne deluješ lih kot nekdo ki bi znal motorko razstavt pa sestavt pa si KAO dec!

Prej kot nek mamin sinček, ki ma očitno preveč časa, ker mu ni treba delat ker ma dinar ker z kolegom skupi tehtata kuverte
wink-1.gif

Glej, tisti ki znajo motorko rastavit so bol v atristični smeri, jaz ko pa tega neznam govorim pa tri tuje jezike + materinskega,
pa sem bol miselna smer.

Hoto sn samo povedat, da ženska je tam da je lepa, kerlc pa zato da misli.

štajerščina uradno ni tuj jezik. je samo popačena nemščina
frown-1.gif

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
ahahahha zdaj sem pogruntal zakaj mx toliko double-triple posta nezna več objav v enem postu citat hahahhhaha
hysterical-1.gif