Kdaj ji lahko začem denar pipat?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
mX pa tud drugače ti men ne deluješ lih kot nekdo ki bi znal motorko razstavt pa sestavt pa si KAO dec!

Prej kot nek mamin sinček, ki ma očitno preveč časa, ker mu ni treba delat ker ma dinar ker z kolegom skupi tehtata kuverte
wink-1.gif

Glej, tisti ki znajo motorko rastavit so bol v atristični smeri, jaz ko pa tega neznam govorim pa tri tuje jezike + materinskega,
pa sem bol miselna smer.

Hoto sn samo povedat, da ženska je tam da je lepa, kerlc pa zato da misli.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
pomoje se ti ne splača zahtevat od nje pol za najemnino. ker če ona plačuje za hrano, pralni prašek itd in sta sama, za to mesečno porabi ziher slabih 400€, če ne sparata preveč. pa če računaš, da ti še kuha, pere, čisti potem si pa itak v plusu
smile-1.gif

Če pere ona al jaz (tako prej) mi je vseeno, za 250€ bom že svoje cote popeglal, te 2 srajci pa kavbojke, trojne gate pa zokne,...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Glej, tisti ki znajo motorko rastavit so bol v atristični smeri, jaz ko pa tega neznam govorim pa tri tuje jezike + materinskega,
pa sem bol miselna smer.

Hoto sn samo povedat, da ženska je tam da je lepa, kerlc pa zato da misli.

Mal zgrešena logika...pač maš srečo da živiš v 21 stoletju....jst se te v taki obliki ne predstavlam v nobenem drugem
smile-1.gif

Če ti še ni noben povedu...ja ženske so se emancipirale že v 80`s..........ni več tolk delitve na moška in ženska dela!

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Smiselno je čimprej začet delit stroške.. ti vsaj ni žal potem, sploh ko potegneš črto nad stroški
smile-1.gif

Mariskateri moški je copata pa časti ženski stanovanje, registracijo avta, hrano in še kaj, samo da bi se dobro počutla. Nekateri zagonijo praktično celo plačo za to, da je obema lepo, nekateri celo še najemajo kredite za te namene. Pogosto ženske svojo plačo zagonijo za svoj luksuz, moški pa tolčejo nadure, da plačujejo skupno dobro. In če ženska potem čez leta preprosto odide iz brezplačnega stanovanja, te peče glava. Sploh. ko narediš bilanco in preračunaš, kaj vse bi lahko že imel za tisti denar... Boljše imet eno študentko not, da ti da 200eur/mes vsaj
smile-1.gif

Malo sem posplošil, vendar žal dobro poznam več takih in podobnih primerov.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Točno o tem govorim! Računam si da me bo recimo v petih letih avša stala 15.000 evrov, govorim samo za teh 250€ na mesec.
Da vkalukliram še druge stroške sem na 20 jurjih takoj. J*bal vrag za 20 jurjev si jaz raje kupim rabljenega poršeja za sunday drive.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ženska more bit suhica, blond, z nohteki in vsem ostalim, da jo je užitek 5 pogledat.

Potem se pa čudiš, da ji za najemnino zmanjka,....tud to, da je lepa, napedenana po zadnji modi, z gel nohtki, urejeno frizuro, tudi pozimi zagorela, ali kaj jaz vem kake kriterije maš ti stane
grin1.gif

Če pa je slučajno govora o resnični situacije, sem pa jaz za to, da si par naredi nek budget, koliko procentualno vanj prispevata je svar dogovora, pa se potem iz tega plačujejo stroški -od najemnine do hrane, opreme za stanovanje ipd....

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ženska more bit suhica, blond, z nohteki in vsem ostalim, da jo je užitek 5 pogledat.

Potem se pa čudiš, da ji za najemnino zmanjka,....tud to, da je lepa, napedenana po zadnji modi, z gel nohtki, urejeno frizuro, tudi pozimi zagorela, ali kaj jaz vem kake kriterije maš ti stane
grin1.gif

se strinjam,

punca mora ustrezat MX kriterijem, kak naj tej zivim s pupiko, ki mi je ni uzitek gledat,
da nebo pomote, tut jaz se porihtam in fse kar sodi zraven

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
In kako bo pol ena taka z nohtki likala....pa posodo pomivala.....pa prala...pač vprašanje za vas ki pravte da so ženske samo za štedilnik....moški pa očitno za avte šravfat pa avtobuse......pa za hiše gradit....pa sneg kidat....pa avto vozt.......pa za gume menjat pa.............pa............pa???
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In kako bo pol ena taka z nohtki likala....pa posodo pomivala.....pa prala...pač vprašanje za vas ki pravte da so ženske samo za štedilnik....moški pa očitno za avte šravfat pa avtobuse......pa za hiše gradit....pa sneg kidat....pa avto vozt.......pa za gume menjat pa.............pa............pa???
smile-1.gif

Mož, jaz sn mel pred slabim letom nazaj komad, skor dve leti, njeni nohteki so bli med 30-50€ tedensko, (celo swarovski je not dajala),
pa je vseeno se je bajta svetla, ampak je bla tip ženske ki je šparala kjer se je le dalo, tako da recimo so jo nohti, frizer in solarij
prišli tam 100€+ tedensko, ampak je to not spravla pri štromu in potrošnem materialu (punca si je gor vrgla debele rokavice, in
oprala kup posode na parih kaplicah prila (zakaj mam pomivalca za 600€?), avto si je oprala in posesala sama, frizerke nisem poznal,
ker je primla škarje in me očupala skoraj boljše kot kaka za 20€, nedeljski popoldan je bil namenjen pranju in likanju (cenejši štrom), ona je res bla mojster ekonomije, je pa res, da kok je našparala je šlo v naslov fasade in plug-in-sov, tako da, suma sumarum = pozitivna nula.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Pa stari ti si meu pravo MOŽAČO po tvoji klasifikaciji
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

grin1.gif

Stane stane, ampak še vedno po mojih izračunih (ne žalit moje matematike, sploh ko se pride do everskih bankovcev) to vse "gre ven".
Pa tut če ne gre, "daj mi 250€ ker si bom nov avto vzel na leasing!", nemore nekdo zastonj koristit moje postelje če pa ma prilive.
Jaz pa tut nimam denarja, tako da mi je treba pomagat.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
ksz...
midva že dve leti skup živima, pa sma od dneva ko sma se skupi vselila vse delila 50%-50%. tut kuhanje pa pomivanje. vse je 50%-50%, sploh pa stroški. pa čeprav dobim plačo ki je 4kratnik njene plače. itaq če si resen pol šparaš naprej za skupno svojo stanovanje al pa hišo. če nista prijavljena na istem naslovu oz. imata skupno gospodinjstvo manj kot dve leti ter če nista poročena se nič ne deli na pol-pol. vse ostane tistemu čigavo je.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Zakaj pa šunjar?? Sj da usak 50%...on od svoje ona od svoje...a ni fer če procentualno gledaš?

Po tvoje ker si moškega spola in mačo in oh in sploh...bi ti mogu etak 150% dajat v gospodinjstvo!

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:

Če pa je slučajno govora o resnični situacije, sem pa jaz za to, da si par naredi nek budget, koliko procentualno vanj prispevata je svar dogovora, pa se potem iz tega plačujejo stroški -od najemnine do hrane, opreme za stanovanje ipd....

Ne pride v poštev, ker ko se boma skregala (kar se boma, ker sem jaz taki), jaz zaprem vse račune, izdam vse račune za bivanje
preko našega odvetnika, in če bi imela tak neodvsen račun na katerem bi bilo 5000€+, bi jih s pomočjo očeta "vtopil".
Ji privoščiš nekaj takega? Že jaz ji ne, pa bi ji to naredil.

Zaj ti je pa žal da si me vprašala, kaj se je zgodilo z citiranjem tvojega drugega odstavka. Morš vedet da če pride do delitve
česarkoli (namene ni pisano absolutno nič, niti naročnina od mobitela) boma štela "pikflajštre" prve pomoči v avtu, tako zajebano bom
delil. Na vrat ji obesim 2 odvetnika pa še ovadim jo ker me je spekla z likalnikom ko mi je peglala srajco.