Kazen, če greš s kolesom čez Tivoli

guardy

Guru
3. avg 2007
8.523
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Nekateri resnično potrebujete lekcijo iz logike: 'apartheid je zakon, dokler je zakon, se ga spoštuje'.

Poanta je, da je prepoved NESMISELNA, ker Tivoli dnevno prečka več sto kolesarjev. Ali je torej bolje postaviti tablo in se delati, da si rešil problem, ali bi bilo bolje dejansko narediti kolesarsko stezo?

ni NESMISELNA, ker je v Tivoliju OGROMNO ljudi (starejših, otrok,...), ki se sprehaja po tisti "cesti" in je zaradi TEGA RAZLOGA kolesarjenje in promet tam PREPOVEDAN.

Ne vem kje vam logika da je v krajinskem parku prepoved prometa nelogična
bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Nekateri resnično potrebujete lekcijo iz logike: 'apartheid je zakon, dokler je zakon, se ga spoštuje'.

Poanta je, da je prepoved NESMISELNA, ker Tivoli dnevno prečka več sto kolesarjev. Ali je torej bolje postaviti tablo in se delati, da si rešil problem, ali bi bilo bolje dejansko narediti kolesarsko stezo?

ni NESMISELNA, ker je v Tivoliju OGROMNO ljudi (starejših, otrok,...), ki se sprehaja po tisti "cesti" in je zaradi TEGA RAZLOGA kolesarjenje in promet tam PREPOVEDAN.

bonk.gif

Danes sem štel folk in kolessarje na poti v službo čez Tivoli. srečal sem 3 pešce in 4 kolesarje. Ni nekega velkega strahu pred trčenjem s pešci... Ob vikendih, ko je tam ogromno ljudi, se pa itak ne moreš voziti "hitro". Če pa kdo z vožnjo ogroža pešce, naj se ga kaznuje.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
KSZ

Kolega je v Tivoliju zbil kolesar, tako da je bil on en teden v bolnici, tisti kolesar pa še precej dlje. Tako da kolesarji tam nedolžni ravno niso.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Vem - nekoč se je vame zaletel moški v zeleni majici - tako da moški v zeleni majici niso povsem nedolžni. Indukcija.press

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
bonk.gif
Zato, ker smo eni povohali svet tudi onkraj Karavank.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Sicer pa, ko se malo voziš po ljubljani vidiš da debilizmov je polno. Še vedno mi ni jasno niti, kje naj bi se peljal mimo picerije tunel (primer: prideš po dolenjki in hočeš do starega trga na sladoled; na križišču z roško je znak prepoved za kolesarje, do ljubljanice pa 400m
rolleyes-1.gif
Naj bi šel čez cel rudnik ali okoli ljubljanskega griča?)
Okoli griča, ali pa (400 m daljša od direktive = 1 minuta):
Google maps

Jaz izberem, če se le da, manj prometno pot, tudi če je nekoliko daljša.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:

Krasna logika.
stupid-1.gif
Zapodite se s kolesi na avtocesto in potem vpijte, da je prepoved vožnje po avtocesti za kolesarje NESMISELNA, ker je na njej več sto kolesarjev dnevno.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Kaj pa segway? Ali pa rolka in rolerji, to dvoje verjetno ne spada pod prevozna sredstva?
saj veš, da zakoni ne ravno sledijo vsem novotarijam...
evil.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.516
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik guardy pravi:

bonk.gif

A zdaj je Tivoli ze krajinski park?
wink-1.gif

Nekateri enacijo voznjo s kolesom in divjanje.... Tudi na cestah so recimo omejitve... Pa se jih marsikdo ne drzi... Apak zato ne bodo prepovedali promet za vse avtomobile... ampak kaznovali tiste, ki krsijo pravila in jih slucajno ujamejo
wink-1.gif
...

sad

Guru
24. avg 2007
21.252
9.886
113
zmaga.gif

To je to. Ni več kaj dodati.
Se dobro spomnim kolikokrat sem v LJ čakal, da so se bogovi pešci umaknili s kolesarske. Pa kaj, pač pozvoniš in počakaš, da se umakne. Pri vseh so ekscesi in te je treba brez pardona kaznovati, ne pa da s prepovedjo kaznuješ celo skupino večinoma normalnih ljudi.
In ja, v Tivoliju je fajn, da imate froce pod nadzorom in ne da laufajo vse povsod, potem so pa drugi krivi, če se kaj zgodi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.687
113
A prepoved koles je samo po nižinskem asfaltiranem Tivoliju....

Al sedaj to velja za kompleten šišenski hrib ( tud gozdne makadamske cestice)
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Al sedaj to velja za kompleten šišenski hrib ( tud gozdne makadamske cestice)
bonk.gif
Odvisno koga vprašaš: sem videl pešce, ki so se zmrdovali, ko sem se peljal z biciklom po makadamu od cerkve do Čada, nič pa se niso, ko je šel avto mimo.
bonk.gif