Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Kava na Petrolu je res super, Nescafe Dolce Gusto kavni aparat naredi še boljšo kavo. Kot je že nekdo napisal Dolce Gusto Capučino in Late Makiato sta svetovna !!!
Verjemi, barva in temperatura tistega čaja je OK, drugo pa bolj tko, kot je prej nekdo napisal za kofe, za pusije. Menda mi bo od tega mojega čaja en dan herc odneslo. Zna bit.Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
vsak ma svoj okus. Men se zdi, da si jaz ne znam dobro turško kavo skuhat (mat pravi, da skuham božansko - meni ni všeč). Ta iz petrola je pa res tako dobra in kremna in oh in sploh
@MadMitch: pri nas na sihtu v avtomatu imajo pa dober čaj, samo za moj okus je presladek (diši pa dobro), ker pijem čaje vedno grenke.
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Hja, kaj pa vem, je pa res, da mam jaz rad močno oz. tud okus močen in mi tista iz petlola bl deluje k ena bela kava brez kofeina
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Verjemi, barva in temperatura tistega čaja je OK, drugo pa bolj tko, kot je prej nekdo napisal za kofe, za pusije. Menda mi bo od tega mojega čaja en dan herc odneslo. Zna bit.Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
vsak ma svoj okus. Men se zdi, da si jaz ne znam dobro turško kavo skuhat (mat pravi, da skuham božansko - meni ni všeč). Ta iz petrola je pa res tako dobra in kremna in oh in sploh
@MadMitch: pri nas na sihtu v avtomatu imajo pa dober čaj, samo za moj okus je presladek (diši pa dobro), ker pijem čaje vedno grenke.
Vzhodno frizijsko mešanico, odličen trpek črn čaj. Malo je podoben English breakfast.Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
od čaja pa res ne, razen če piješ črne oz. zelene čaje.
drgač je pa ta aparat od kolinske, morda bi blo fajn tja povprašat, če kakega posodijopa v Moravcih ga imajo tudi, samo je evro pa pol kava
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Kava na Petrolu je res super, Nescafe Dolce Gusto kavni aparat naredi še boljšo kavo. Kot je že nekdo napisal Dolce Gusto Capučino in Late Makiato sta svetovna !!!
ja ampak za to moraš imeti tiste vložke za kavo in mleko posebej, ki pa tudi niso poceni?