Katero šolo obiskujem/katero bi raje?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Napačna izbira šole je posledica napačne usmeritve staršev in ljudi, ki se ukvarjajo s poklicno usmeritvijo. Potrebno je namreč vedeti, da zobotehnika ni najbolj zdravo mesto za ljudi, ki si želijo oblikovati. Veš, da vsak človek, ki rad riše in oblikuje, želi delati stvari brez mej; verjetno veš kako je, ko rišeš in gre roka po svoje... V zobotehniki pa žal delaš več ali manj kopije in povsod so meje. Zato je škoda takih ljudi za izdelovanje kopij, ko pa vidiš, da si želijo oblikovati povsem različne stvari. Nekje je nekdo v laboratoriju delal koralde, drugi nakit, moji sošolci v SŠ pa male dildote, ki se jih je dalo obesiti na ključ.
evil.gif

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
In s tem ni nič narobe.
(a na šihtu te bodo pa vsi ujčkali, al kak?
grin1.gif
).

grin1.gif

No, no pa smo našli iskrico
shocked-1.gif
. Drugače pa je res škoda, da nisi šla na oblikovno če te to tako veseli. Res je da se velikokrat zgodi, da se vpišeš na napačno srednjo šolo zaradi staršev in/ali svetovalcev, je pa res tudi da pri 14 bol malo veš kaj kakšna srednja šola pomeni in nekako poterbuješ svetovanje "izkušenih". Zdej pa "izkušenim" laho rata, lahko pa ga poserjejo!
S čim pa se zdaj ukvarjaš, če ni skrivnost?
smile-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Zdaj sem šla v popolnoma druge vode (zame dolgočasne), ampak delam na tem, da nek dan odprem s.p.. Upam, da kmalu, dokler imam še voljo delat 12 ur na dan.
grin1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Srednja ekonomska, mal len za na gimnazijo, nevem pa nč kam na fax pol in kaj hočem bit.
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pravna fakulteta, redni. Zaenkrat se zelo vidim v tem, upam samo, da se mi ne bi "uprlo" zaradi tolikšne količine snovi. Mogoče kdaj v prihodnosti še kakšna psihologija, bomo videl.
smile-1.gif

kiny

Pripravnik
15. avg 2007
74
0
6
hodim v 4.letnik splošne gimnazije, malo pa razmišljam da bi šla naprej na dif...

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Kakšen študent strojništva, a ste sami igralci, ekonomisti in psihologi
confused-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Tu je še ena slavistka.

Torej so to slovanski jeziki? Slavistika=slovanski jeziki, slovenistika=slovenski jezik in književnost?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tvoje pojasnilo drži.

Pa da še malo pojasnim mojo situacijo ...

Sicer študiram slovenistiko na oddelku za slavistiko, imamo pa tudi osnove nekaterih drugih slovanskih jezikov.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Jaz tudi slavistika. Pa ne slovenistika, ampak polonistika
grin1.gif
In pa seveda sociologija. Aja pa 4. letnik srednje ekonomske tudi. Žal mi je pa, da nisem na medicini.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
FERI Mb, medijske komunikacije, 4. letnik UNI

sem ne tic ne mis, neka mesanca med graficnim oblikovalcem, strokovnjakom za marketing, racunalnicarjem in novinarjem (novinarstvo sovrazim iz dna duse zarad dolocenih predmetov na faksu). razmisljam o podiplomcu iz ekonomske stroke.

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Naravoslovnotehniška fakulteta, absolventka, sem pa se 3 leta trudla, da bi prišla na vizualne komunikacije, pa ni blo nič s tega, pa sem jih poslala nekam.. trenutno pa sem na izmenjavi v tujini, pa je super, in je sistem Akademije, ampak močno podprt s tehničnega vidika.. super skratka..

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sem na EF visoka poslovna, smer bančništvo in poslovne finance. je kar zanimiv fax ampak me zanima še kaj drugega, npr psihologija pa fitnes