Katero šolo obiskujem/katero bi raje?

Tito

Pripravnik
2. sep 2007
37
0
6
Feri Maribor, smer Telekomunikacije..., zanimiv študij kot vsak tehnični
smile-1.gif

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Naredil sem srednjo ekonomsko šolo s smerjo sem čisto zgrešil, ker trgovec sploh ne maram bit. Bomo vidli kako bo s študijem za leto 2008/2009 takrat imam še eno šanso za vpisat se potem pa samo še izredno ali pa prekvalifikacija.

mateja001

Pripravnik
29. okt 2007
586
0
16
40
okolica Ptuja
jas pa končujem na Ekonomsko poslovni fakulteti v Mariboru Poslovno ekonomijo smer turizme in še za enkrat ne obžalujem, da sem se za to odločla
bmo videli kaj bo prinesel čas
wink-1.gif

Tito

Pripravnik
2. sep 2007
37
0
6
Ne nisem še padel v bolonjo, smo pa zdajšnji drugi letniki zadnja generacija starega sistema. Če bom rabil kakšno pomoč, se bom z veseljem obrnil na tebe. Hvala

LP

Tito

Pripravnik
2. sep 2007
37
0
6
Žal ne, ker sem bil v času teorije bolan, tak da nisem pisal. Bom moral analizo kar na izpit pičit.

Good luck tebi, če greš.

LP

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
ksz

GJP (gimnazija Jožeta Plečnika) = Šuba
grin1.gif

mi je pa žal, da sem šel na gimnazijo, saj se mi ne bo dalo potem še naprej na fax.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Šuba je kr fajna, ja. Sicer glup, zahojen, mestni folk, ampak se najdejo tudi pravi
srce-1.gif

Glede gimnazije ti je pa lahko žal! Meni je noro žal. Tolčem se po glavi, ker nisem šla na frizersko ali kozmetično. Zdaj sem pa gimnazijski maturant brez motivacije za študij. Obup
crazy1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
emmm... js ce bi zbirala se enkrat al pa da bi se dalo vzporedno studirat, bi sla kaksn design najbrz...ampak to je itak samo v zasebnih faksih tko da...mogoce kdaj.
trenutno sm cist zadovoljna, najbrz pa ne bom nikol prebolela filofaxa (kot vidte, mam velik ambicij
grin1.gif
hehe...).