Kateri shake po treningu 2 uri pred spanjem?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz.... kaj tole je uporabno, da malo slediš maščobom

obesity-53-Skin%20Fold%20Calipers.jpg

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če se greš lepotno tekmovanje, verjetno ja. Drugače pa kar z roko zagrabi, če bo šla cela pest, je gotovo ni premalo.
evil.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To tudi nobenemu nič ne pomaga, če ne zmore Fran vsaj v 3min
wink-1.gif

3 minute Fran je kar dober rezultat
smile-1.gif

Glede na to da imajo tisti najboljši profiji okrog 2:10...:) Je pa res to, da ko si enkrat na recimo 2:30 je tistih 20 sekund ogromna razlika, katero zelo težko pokriješ
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz.... kaj tole je uporabno, da malo slediš maščobom

obesity-53-Skin%20Fold%20Calipers.jpg
Izmeriti kožno gubo ni problem, večji problem je dobiti iz meritev nek približek mašcobnega deleža... Meritve moraš izvesti po celem telesu, nato uporabiti formulo (ni enako delež maščobe na bicepsu in kvadricepsu recimo...), upoštevati je potrebno tudi širino skeleta pri vseh sklepih, ter višino in težo, verjetno se formule dobi tudi online, ali pa vsaj kak preprost online kalkulator, ki bi čim več tega tudi upošteval.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
wink-1.gif

smile-1.gif

Glede na to da imajo tisti najboljši profiji okrog 2:10...:) Je pa res to, da ko si enkrat na recimo 2:30 je tistih 20 sekund ogromna razlika, katero zelo težko pokriješ
smile-1.gif

Mogoče sem res pretiraval. Hotel sem samo poudariti, da večina bilderčkov mogoče res zgleda "super", ampak niso pa ravno sposobni nekih fizičnih naporov. Torej podatek, kot je ITM in maščoba, ne pomenita nič.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
wink-1.gif

smile-1.gif

smile-1.gif

Mogoče sem res pretiraval. Hotel sem samo poudariti, da večina bilderčkov mogoče res zgleda "super", ampak niso pa ravno sposobni nekih fizičnih naporov. Torej podatek, kot je ITM in maščoba, ne pomenita nič.

Itak da ne pomeni nič.
To je zelo zanimivo!
Citat:
My life insurance policy went up $98 a month after my BMI was checked. Blood work, body fat, overall fitness.....not important. @CrossFit
To je napisal Jason Khalipa.
Še link:
Khalipa - twitter
Khalipa - CFG update

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Jah, odvisno, ne jem vsak dan isto. Poskušaš po principu, kot sem ti napisal. 3 trdi obroki, vmes dva sadna, s tem da je pri popoldanski malici mix banana+skuta. Paziš, da ne pretiravaš z OH, tako da imaš pri kosilu recimo poleg šefle krompirja/riža še toliko kuhane zelenjave. Prehrana ni neka blazna umetnost. Dokler nimaš prevelikega kalorijskega deficita/suficita, se ni kaj za bati. In da se ne nažiraš z raznimi sladkarijami ter junk foodom.

Darjan, saj tist tip na posnetku ni nič manjši kot oni na sliki.
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
My life insurance policy went up $98 a month after my BMI was checked. Blood work, body fat, overall fitness.....not important. @CrossFit
Moja polica naložbenega življenjskega zavarovanja je veljavna samo, če ne presegam 82 kg (glede na mojo višino). Zavarovalnici ni važno, če športam tudi po 15 ur na teden.
Imam pa zdaj 85 kg, tako da ne vem, kako pri njih zavarujejo profesionalne športnike - če sploh.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Moja polica naložbenega življenjskega zavarovanja je veljavna samo, če ne presegam 82 kg (glede na mojo višino). Zavarovalnici ni važno, če športam tudi po 15 ur na teden.
Imam pa zdaj 85 kg, tako da ne vem, kako pri njih zavarujejo profesionalne športnike - če sploh.

No in to je bedarija. ITM oz. BMI NI dovolj merodajen podatek o tem kako je kdo zdrav. Verjamem, da so profesinalni športniki višjim BMI-jem bolj zdravi kot pa marsikdo, ki ima BMI nižji. Je pa res, da imajo po vsej verjetnosti profesionalni športniki bolj obrabljene sklepe.
Mislim da je za profesinalne športnike posebno zavarovanje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Saj jaz sem zdravstveno preverjeno tudi bolj zdrav sedaj, kljub višjemu ITM-ju. Ampak zavarovalniški pravniki imajo drugačne kriterije.

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Ajde majster, gremo probat?

Zajtrk: 4 jajca, kos polnozrnatega kruha, sveže izstisnjeni pomarančni sok
Malica: banana, jabolko
Kosilo: prsa, riž, brokoli, solata, zeleni čaj
Malica 2: jabolko, banana+skuta mix z dodanim sadnim muslijem
Večerja: tuna, kuhana zelenjava