Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To tudi nobenemu nič ne pomaga, če ne zmore Fran vsaj v 3min
Izmeriti kožno gubo ni problem, večji problem je dobiti iz meritev nek približek mašcobnega deleža... Meritve moraš izvesti po celem telesu, nato uporabiti formulo (ni enako delež maščobe na bicepsu in kvadricepsu recimo...), upoštevati je potrebno tudi širino skeleta pri vseh sklepih, ter višino in težo, verjetno se formule dobi tudi online, ali pa vsaj kak preprost online kalkulator, ki bi čim več tega tudi upošteval.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz.... kaj tole je uporabno, da malo slediš maščobom
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
3 minute Fran je kar dober rezultat
Glede na to da imajo tisti najboljši profiji okrog 2:10... Je pa res to, da ko si enkrat na recimo 2:30 je tistih 20 sekund ogromna razlika, katero zelo težko pokriješ
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
Situacija je taka, velikokrat zvečer po treningu nanese da nimam sestavin za pripravo primernega obroka (+ vzame nekaj časa). Zato me zanima kateri shake priporočate po treningu in 2 uri pred spanjem.
Hvala.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
3 minute Fran je kar dober rezultat
Glede na to da imajo tisti najboljši profiji okrog 2:10... Je pa res to, da ko si enkrat na recimo 2:30 je tistih 20 sekund ogromna razlika, katero zelo težko pokriješ
Mogoče sem res pretiraval. Hotel sem samo poudariti, da večina bilderčkov mogoče res zgleda "super", ampak niso pa ravno sposobni nekih fizičnih naporov. Torej podatek, kot je ITM in maščoba, ne pomenita nič.
To je napisal Jason Khalipa.Citat:
My life insurance policy went up $98 a month after my BMI was checked. Blood work, body fat, overall fitness.....not important. @CrossFit
Evo, kar Darjan ne zna, najde na googlu...
Moja polica naložbenega življenjskega zavarovanja je veljavna samo, če ne presegam 82 kg (glede na mojo višino). Zavarovalnici ni važno, če športam tudi po 15 ur na teden.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
My life insurance policy went up $98 a month after my BMI was checked. Blood work, body fat, overall fitness.....not important. @CrossFit
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Moja polica naložbenega življenjskega zavarovanja je veljavna samo, če ne presegam 82 kg (glede na mojo višino). Zavarovalnici ni važno, če športam tudi po 15 ur na teden.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Imam pa zdaj 85 kg, tako da ne vem, kako pri njih zavarujejo profesionalne športnike - če sploh.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekaj takega hočem jaz dopovedat določenim uporabnikom tu, pa so zgleda zaslepljeni...