V Sloveniji smo seše kaj večjega kot je BB potopili popolnoma mirnega srca. In to potopitev bomo Slovenci se desetletja plačevali.
V minuti sem našel dva serviserja, ki imata na svojih straneh napisano, da servisirata tudi Bloomberg aparate. Ko boš za računalnikom, lahko enako narediš tudi sam, da ne bom komu delal brezplačne reklame.Citat:
Uporabnik softi pravi:
A lahko pogledas kdo servisira pri bas bloomberg? Uvazal je bb.
Nimam pc da bi gledal in argumentiral jar govorim.
Bb ce potone bo prodano ime brez vsega.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Razen Softija ni nihče predlagal konkretnega modela...
Imam Gorenje Wa60.5 star kakšnih 8 let. In so krtačke na motorju pri koncu. Tudi ležaj bi bil počasi potreben menjave. In kolebam ali popraviti obstoječega ali pač kupiti novega.
200eur+/- ni težava, če to pomeni boljšo kvaliteto in varčnost pranja.
Hvala
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Bb sva povezala z Beko. Zato o tem.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A je kdo zasledil kaksne manjse pralne stroje. Recimo kot candy aqua.
http://www.candy.si/izdelki/on...ua-1142d1.pccms
Ce ni nic podobnega na trgu,potem na alterju naredim se en biznis najbrz.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
In kaj ima BB tukaj veze? Ja ima Beko distribucijo, katero pa lahko prevzame nekdo drug in s tem tudi druge servise. Beko je že v Slo tako močan (kaj šele globalno) da ne bo kar izginil s trga..
Ostalo pa ne piši bedarije če ne poznaš ozadij (stečaji itd)
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Candy aqua ni manjši samo po globini ampak tudi po višini in širini.
V tem pa je vsaj kar jaz poznam edinstven
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
In kaj ima BB tukaj veze? Ja ima Beko distribucijo, katero pa lahko prevzame nekdo drug in s tem tudi druge servise. Beko je že v Slo tako močan (kaj šele globalno) da ne bo kar izginil s trga..
dej me razsvetli.
Citat:
s strojem sem ful zadovoljna!
Mislim, da po kg dam več perila sušit, kot je priporočeno (enako količino kot ga dam prati), pa ful dobro posuši. Avto program deluje super, dolžino pranja in sušenja prilagaja glede na količino perila, enostaven je za uporabo. Mogoče je sam prostor malenkost bolj topel, kot če stroj ne deluje, ampak ni nobene sopare v prostoru. Edina stvar, na katero je treba biti pozoren, da res pogosto čistiš filtre, sicer so črne obleke muckaste. Pa zgornji filter je ful preprost za čistit (pobereš mucke, pa filter splakneš pod vodo), bolj je smotan spodnji, kjer se nabira kondenz. Malo prostora je za spustit vodo iz stroja, nabere se je precej, če ga ne sprazneš pa začne tečt (kapljat) po tleh. Če ne počistiš do časa filtrov, ti stroj itak javi, vendar je boljš, če ga že prej.
Ko ga še malo sprobam, ti lahko še kaj povem. Ampak na splošno ga ful priporočam.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej me razsvetli.
Dovolj da veš da BB nima veze z poslovanjem Merkurja. No le to, če Merkur redno plačuje Beko ki se jim ga dobavlja
ja visina je bila najbolj problematicna.Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Candy aqua ni manjši samo po globini ampak tudi po višini in širini.
V tem pa je vsaj kar jaz poznam edinstven
To pa, sem mislil da se z globino igra..