Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samsunge, LG je glej po tujih štacunah. Pri nas jih je za vzorec, pa še ceno majo. Samsungi menda lepo tečejo, pa tudi LG ni prav napačen. Vsaj kar sem do sedaj bral o njih, čez njih ni nekih pritožb.
jaz bi še naštete pregledal. pri gorenju vem damaš praktično pri vseh programih opcijo predpranja, višji nivo vode in da stroji že v osnovi ne skoparijo z vodo
Samsunge, LG je glej po tujih štacunah. Pri nas jih je za vzorec, pa še ceno majo. Samsungi menda lepo tečejo, pa tudi LG ni prav napačen. Vsaj kar sem do sedaj bral o njih, čez njih ni nekih pritožb.
Lepo tečejo ja,zelo lepo...dokler ti (moj primer) ne crkne ležaj na bobnu na 6 let starem Samsungu (ki je bil relativno malo v uporabi),in te popravilo pride skoraj toliko,da bi za tisti denar skoraj dobil že najcenejši nov stroj...
JA z imam candy,pa pere odlično že 6 let in kupljen v akciji, 229 eur. opažam pa da na 32min.programu perilo ne deši po mehčalcu, po onih drugih rednih dolgih programih pa. čudno
JA z imam candy,pa pere odlično že 6 let in kupljen v akciji, 229 eur. opažam pa da na 32min.programu perilo ne deši po mehčalcu, po onih drugih rednih dolgih programih pa. čudno
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.