Da, nam Beko dosti bolj mucka/obrablja oblačila kot prejšnji pralni stroj.Ali bi rekli, da opazite razliko v kakovosti pranja / obrabe oblačil med različnimi modeli strojev?
Da, nam Beko dosti bolj mucka/obrablja oblačila kot prejšnji pralni stroj.Ali bi rekli, da opazite razliko v kakovosti pranja / obrabe oblačil med različnimi modeli strojev?
resno?Da, nam Beko dosti bolj mucka/obrablja oblačila kot prejšnji pralni stroj.
Jaz sem tudi pred cca 12 leti preklel electrolux po nakupu ker je bil kot reaktivec ob vzletu v kopalnici.Nimaš dosti izbire:
404
www.bigbang.si
Moje izkušnje: Electrolux nikoli več, Beko dela cca 10 let OK, ni pa to glih neka referenca. Minimalno 5 let garancije bi jaz gledal. Precej verjetno bi vzel gnusmaS ker večkrat pozabim kako "cunjo" not vržt in mi je to minimalno odpiranje vrat genialno.
PS: še nekaj sem se spomnil: gledal bi raje B, celo C, kot A - A porabijo zelo malo vode in kot vemo je voda bistvo pranja!
"poraba vode" je politični pojem; vode ne moreš "porabiti" ker stalno kroži; lahko jo zasvinjaš tako da že na izviru ni več pitna, ne moreš pa je "porabiti"z vodo je treba šparat
candy bo velka loterija... skor raj beko je vseeni piko boljše grajenŠel Candy star 20+let.....
Gledam za novim Candy........mogoče beko........nekaj v rangu 7-8kg
Kako uporabna je ta funkcija s paro? Bullshit ali?
Vzami rajš AEG.Mislim,da imajo akcijo 5 let garancije.
Pa si preveril kaj je crknilo? Poznam nekega upokojenega candy serviserja....Šel Candy star 20+let.....
Gledam za novim Candy........mogoče beko........nekaj v rangu 7-8kg
Kako uporabna je ta funkcija s paro? Bullshit ali?
A nehate prosim z LG jem. Oziroma z vsem kar pri nas nima servisa. Po 14 letih je postal glasen in pušča vodo, ampak ni prehudo, na vsakih nekaj pranj mini lužica. Pred mesecem dni sem klical vse gorenjske in lj serviserje, od nekaterih dobil tudi namig, koga vse naj pokličem, da bi se sploh lotil stroj pogledat. Od vseh sem dobil enak odgovor. Tega ne delamo. Saj pere odlično, vmes so se enkrat zjebala vrata in sem naročil del na ebayu in popravil sam, ampak stroja, za katerega ni servisa ne bi kupil nikoli več. Čakam da do končno izdihne in iščem predloge. Kaj je z boschem? Stroja ne bi menjal na 5 let, funkcije rabim tri, peremo veliko.AEG, SAMSUNG, LG. MIELE..
Se popolnoma strinjam s tabo.Miele servis je v roku 3 dneh pr teb doma.Če slučajno ne more prit na dogovorjeni dan.Pokličejo,se opravičijo in pridejo naslednji dan k rečejo.In je to to.nam so mravlje naredile krtek stik v milkotu (pomivalc)... rešeno v treh dneh, novo glavno krmilje, možakar bil 1,5 h pri nas, se prej pripravil, ima vse v kombiju ni da ni. Vse gre preko ind. notebooka in nemčije, drugi level povsem, in se še opravičeval da ni mogel prej prit. To je to.
Da bi nekoga iskal in čakal po par tednov pa potem izgovori, jim j vse po spisku
Novejših Boschevih pralnih strojev ne morem komentirat, imamo pa doma 12 let starega 7-kg Boscha, ki ves ta čas dela popolnoma BP. Pa si z ženo včasih zaželiva kakšnega novejšega z inverterjem (predvsem zaradi glasnosti), ampak tale kar dela in dela. Itak bo pa zdaj v naslednjih dneh spustil dušo...Kaj je z boschem? Stroja ne bi menjal na 5 let, funkcije rabim tri, peremo veliko.