Malo je smesna izjava, da ima od opreme prakticno vse... izjema pa so taksne zadeve, ki jih imajo danes res ze skoraj vsi avtomobili, ce le ni najbolj oskubljen nivo opreme ... elektricno odpiranje stekel (prednjih in zadnjih), ABS, ESP in daljinsko centralno zaklepanje ter vgrajen radio dandanes ni vec "prakticno vse" ...
Avtomatske brisalce, trdi disk, touch screen, navi, kamero, prilagodljive luči levo-desno med vožnjo, memory sedeže in volan, el. pomik vsega pa še kup drugih zadev... imam jaz na 9 let starem avtu. Tako, da če nekdo napiše, da ima vso opremo "razen avtomatskih brisalcev" je res hecno za sodobni čas.
za 15k mestni avto imaš tudi že avtomatske brisalce ...Pa je bil tvoj avto takrat 10-15 k€? Pa je tvoj avto mestni avto?
Dej prosim te, falil si bistvo...
Tako kot sem ti rekel: preden napadaš si preberi kaj pri Citroenu pri C3 sploh ponujajo; to kar ti naštevaš pri njih sploh ni možno dobiti oz. vsaj v ponudbi nimajo.
Vse kar bi ta avto še lahko imel je: sistem za nadzor mrtvega kota, samozatemnitveno vzvratno ogledalo, ogrevanje prednjih sedežev, panoramsko steklo, vzvratno kamero, prostoročni vstop in zagon vozila in sekvenčni pomik zadnjih stekel s funkcijo proti priprtju, avtomatske brisalce + luči in navigacijo.
EDIT: ima pa tempomat - navadni
Oprosti ampak nič od tega ni tako nujno imeti v MANJŠEM MESTNEM avtomobilu, ki na leto nardi max 10k km. Ampak 100 ljudi, 100 čudi
Imaš; ampak mislim da avtor teme kupuje avto do 12k€ in ne 15k....za 15k mestni avto imaš tudi že avtomatske brisalce ...
Nic ne napadam ... Se vedno trdim, da izjava " ima od opreme prakticno vse..." ni na mestu... ker to ni res ... In to, kaj vse nudi Citroen me niti ne zanima ...
Sicer pa si nastel (ali nastela - glede na nick, nisem preprican ) ... se precej opreme, ki je se mozna... in zato pravim, da je dalec od tega, bi imel "od opreme prakticno vse" ... ...
Konec koncev niti ni pomembno, kaj vse ima
1.2 tsiČakam na cizy da uleti in reče magične besede.....1.9TDI