Kateri del Slovenije je najbolj keš-peechkarski

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:

v čem je fora žensk, ki se očitno (moje mnenje) tako malo cenijo in ne znajo poskrbet same za sebe in svoje izdatke, da se spečajo z nekim tipom, ki vizuelno ponavadi ne paše k njim, ampak ima pa hud avto in tone keša....

Kaj pa naj dela ženska, ki je lepa, pametna pa ne najbolj? Edina šansa ji je, da si najde premožnega.

Tudi za tiste "nepametne" obstaja delo.

No, mogoče sodim po sebi, a jaz želim biti finančno neodvisna. No, amapak to sem jaz...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

v čem je fora žensk, ki se očitno (moje mnenje) tako malo cenijo in ne znajo poskrbet same za sebe in svoje izdatke, da se spečajo z nekim tipom, ki vizuelno ponavadi ne paše k njim, ampak ima pa hud avto in tone keša....

Kaj pa naj dela ženska, ki je lepa, pametna pa ne najbolj? Edina šansa ji je, da si najde premožnega.

No, mogoče sodim po sebi, a jaz želim biti finančno neodvisna. No, amapak to sem jaz...

šivilja v muri? aja, propadlo...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

šivilja v muri? aja, propadlo...

ne znam šivat, torej nisem šivilja....znam pa programirat, torej sem...?

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
Lepe in pametne so ponavadi same zase sposobne poskrbet, ne pametne in lene pac ne...:)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
ne znam šivat, torej nisem šivilja....znam pa programirat, torej sem...?

...za prtisnt na MS konferenci?
grims-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Bodimo realni, za tisto četrtinko odstotka pa res ni problem najt zaposlitve. Je pa tukaj en zanimiv paradox, če imamo eno ki v resnici združuje lepoto in pamet ter postane uspešna skoraj avtomatsko zapade v kategorijo samska pri 40ih išče oplojevalca.

Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Lepe in pametne so ponavadi same zase sposobne poskrbet, ne pametne in lene pac ne...:)

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Tako je. Normalni imajo pri tistih letih že neko familijo, pa odplačano hipoteko. In po logiki spet pridemo k miničem iz začetka teme.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Na koncu pridemo do tega, da ženska najlažje dobi tipa, če je lepa in srednje ne-uspešna, ali celo luzerka.

Če je lepa in pametna, se je 99% tipov boji, vsak si misli, uh, te pa jaz ne bom mogel hendlat.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ksz....
Nisem zdaj te teme v celoti bral glede na naslov pa se spomnim enega pripetljaja iz Laškega. Sva bla s kolegom pred leti ( res ne spomnim kok je to nazaj čeprav na dogodek bi se moral
evil.gif