Kateri del Slovenije je najbolj keš-peechkarski

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Tudi meni Praga nič posebnega....spoznal pa gor več tujk kot domačink.
confused-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Če se vrnem na začetno vprašanje...jaz se ne spomnim, da bi imel kdaj opravka s keš-pičozo. Največja razloga sta verjetno dva, prvi je, da se nikoli ne gibljem v taki družbi in lokalih kjer bi lahko naletel na takšne babure. Drugi pa, da se tudi jaz nikoli ne mečem ven in hočem vsem okoli mene dokazati, da sem "naloudan" s kešom in s tem privabil keš-jastrebe. Svoji k svojim jaz pravim, zato najprej pri sebi razčistite kaj in kako...

Glede bab pri nas in v tujini sem jaz mnenja, da se pri nas res večinoma ne znajo urediti kar velja tudi za moške, prevladuje slovansko-balkanska-kmečka moda, malo trenirke, kombinirano s srajčkami iz trendovskih "modnih" trgovskih verig, veliko pudra in ciganske zlatnine...

Nazadnje urejeno:

katja_kati

Zelenc'
7. jan 2013
13
0
1
Verjetno na kesp*** naletijo v vecini primerov samo taki, ki jih tudi iščejo
smile-1.gif

Take znajo zelo dobro zavohat kje bodo lahko kaj dobile in ne zapravljajo časa tam, kjer ne bo izplena.

Tako da kdor ima veliko opravka s takimi... mora žal najprej sebe pogledat.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
keš in pleh pičke so v bistvu kurvice na obroke,ki te ponavadi pridejo dražje(dober avto,cote,keš za fensy lokale itd..),kot da bi si privoščil top robo,ki ve zakaj je dobro plačana
smile-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Najbrz imajo boljsi feeling, ce se jim ne treba direktno skesirati kesa na roke za akcijo, ampak po drugih kanalih, pa ceprav jih na koncu pride x-krat drazje
evil.gif
Potem se pocutijo "konc zajebane", ker dobivajo top babe, ce gres na kurbe si pa pateticen. Sicer ne opazijo, da je koncni ucinek enak, samo da zmecejo kup denarja cez okno, konec dneva pa se vedno sami. Ugibam no..

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
keš in pleh pičke so v bistvu kurvice na obroke,ki te ponavadi pridejo dražje(dober avto,cote,keš za fensy lokale itd..),kot da bi si privoščil top robo,ki ve zakaj je dobro plačana
smile-1.gif
)

To je znak prave krize dandanes. Če je 10k dost za kanto za pleharce lovit, nam to pove dovolj o finančnem stanju ljudi. Če se da dejansko pobirat pleharice v avtomobile vrednosti dacie lodgy, kie rio, chevy aveo, potem smo zelo blizu konca. Pred 15leti je bilo treba za pleharce lovit vozit avtomobile z oznako WRC, S, M, carerra.... žalostno kje so končale pleharce.
confused-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Ne, ne, ne; si lepo pršu tudi s kakšno zgoneno staro kanto skoz, sam da je mela pravo značko gor. Redka se je spoznala na aktualne modele avtov.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Velike tega je ded menjal pri 170 k km.
vodna črpalka, termostat, jermena, šponarji, obloge za ročno zavoro, (servis klime)... Nov akumulator kupljen

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik Dr.Rugelj pravi:
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
smile-1.gif
)

To je znak prave krize dandanes. Če je 10k dost za kanto za pleharce lovit, nam to pove dovolj o finančnem stanju ljudi. Če se da dejansko pobirat pleharice v avtomobile vrednosti dacie lodgy, kie rio, chevy aveo, potem smo zelo blizu konca. Pred 15leti je bilo treba za pleharce lovit vozit avtomobile z oznako WRC, S, M, carerra.... žalostno kje so končale pleharce.
confused-1.gif

Pomoje je on mel v mislih 10k€ več za avto.

20k€ navadni avto. 30k€ pičkohvatni avto.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Velike tega je ded menjal pri 170 k km.
vodna črpalka, termostat, jermena, šponarji, obloge za ročno zavoro, (servis klime)... Nov akumulator kupljen

ta model bmw-ja sem dal samo za primer,saj je glede na ceno,kvaliteto eden izmed bolj zaželjenih tudi pri pleh pičkah
smile-1.gif

drugače pa ta na oglasu ima po moje še najmanj 100.000 km zraven,tako kot jih ima večina na avtonetu..

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz....

sad but real kesh pichke so in bodo obstajale...

kar pa mene zanima je sledeče, v čem je fora v moških, ki je recimo poln keša, pa na ženski gleda le dolge noge, upedenanost v nulo in velike mlekarne? to se mi zdi le, kot njegov modni privesek/dodatek. ker verjetno ne gleda na druge njene kvalitete, kot so njene vrline, načela, karakter ipd...

v čem je fora žensk, ki se očitno (moje mnenje) tako malo cenijo in ne znajo poskrbet same za sebe in svoje izdatke, da se spečajo z nekim tipom, ki vizuelno ponavadi ne paše k njim, ampak ima pa hud avto in tone keša....

ko pa gravitacija in emšo na takih ženskah pustita sledi jih ta veliki jebach menja kot cunjo...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:

v čem je fora žensk, ki se očitno (moje mnenje) tako malo cenijo in ne znajo poskrbet same za sebe in svoje izdatke, da se spečajo z nekim tipom, ki vizuelno ponavadi ne paše k njim, ampak ima pa hud avto in tone keša....

Kaj pa naj dela ženska, ki je lepa, pametna pa ne najbolj? Edina šansa ji je, da si najde premožnega.