Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Delajo že OK, sej ne rabte dneva ponoči. Problem teh ksenonk je samo ta, da ko ti crkne senzor za nastavitev višine ti padejo dol in ne vidiš nič.
V kolikor ne stanejo tile senzorji konkretnih denarcev to nekako niti ni problem a ne. Senzorji so tako ali tako potrošna roba pa načeloma jih več kot enklrat v dobi uporabe avtomobila ne menjaš ali a tudi 1x ne.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
ksz:
Ta vikend sem testiral Peugeota 3008 ( kratek povzetek ). Tukaj vidim, da je tema o lučeh in moram reči (kot sem notri napisal), da luči svetijo res vrhunsko.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Če ti sredi ničesar ponoči padejo luči dol je to velik problem. Namesto, da bi se nastavile na neko srednjo vrednost začno svetit v tla.
Tnx.Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
ksz:
Ta vikend sem testiral Peugeota 3008 ( kratek povzetek ). Tukaj vidim, da je tema o lučeh in moram reči (kot sem notri napisal), da luči svetijo res vrhunsko.
Dober test Izo.
Si to prepričan? Ker v meniju za nastavitve ima napisano Light Assistant in NE Dinamic Light Assistant? Cela zmeda.pa levo in desno, narazen in skupaj, ena gor druga ne, različen snop če voziš hitro, če je dež ali ne, etc...
Vredno denarja.