kateri ima najboljše luči?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Inije žvaka za seljaka. Bodo taki jambrači drgnili stare gare s klasičnimi H4/H7 ali HID žarnicami do onemoglosti...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Full LED ima.
Da ne boš vzel osebno... Avtomobilski industriji je pomembno da zadeva vzdrži predvideno življensko dobo celotnega sklopa (vozila), nekje 7 let in nič več. Dol jim visi za vse probleme in uporabnike, ki bodo to uporabljali kasneje (v 10, 15 letu starosti). Na voljo bo sicer rezervni del, ki bo naprodaj za neko ceno, obstajali bodo nadomestki, iznajdljivost ljudi. In to je to. Če ti kaj ne ustreza pa kupi novo vozilo, zamenjaj znamko. Od tebe kot lastnika toliko starega vozila ne pričakujejo "nothin' but trouble" zato nisi ciljna publika zagotavljanja podpore in ugodja.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Jaz imam v Golfu VII ksenonke z Dynamic Light assistom. Mi je zadeva precej všeč. Zdajle pozimi delam 200 km na dan po temi, tako da so mi luči kar pomembne. Dejansko z lučmi ni nobenega dela. Pač svetijo vedno optimalno, glede na dane pogoje.

Mislim da je tudi kar dobro razmerje price-performance s predpostavko da dobiš ksenonke v paketu. Ni pa nič ceneje kot Led, vsaj pri Leonu ne.

Gre pa tudi tu za mehansko rešitev in zna biti kar pestro, ko bo zadeva stara 10 let.

Verjamem da je kak hyper led matrix precej boljši, ampak ga žal še nisem imel priložnosti izkusit.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
Gibljivi deli.
Kaj pa če poblendaš? Saj ta mehanizem skoč "tja in nazaj" takoj.
Ko poblendaš narediš kaj: parkirne luči+dolge luči ali parkirne + normalne + dolge ali vse ugasnejeo, prižhge se dolga luč?
Pri meni v kabino slišim, da se nekaj glasno premika. IN nema blendanja!