Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Odpiram en d.o.o., pa sem čisto out s podatki katero banko izbrati za trr.
Kakšni predlogi za price/performance banko več kot dobrodošli...
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Torej, dokler jih ne rabiš so vse banke OK.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Ne razumem najbolje; kaj je zdaj bolje bit nova ali stara stranka? Tam smo že dve in pol leti, vse poslovanje gre čez njih in imajo torej vpogled.
V bistvu je bil avto kredit pri njih kao najboljši, ampak je sedaj na NKBM praktično enak.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Na DH imamo dva poslovna in en privat račun. S stroški super zadovoljni, internetna banka super,.... vendar!
Po dobrih dveh letih (vzornega) s.p. z letno rastjo (ja tudi to obstaja) in privat računa prav tam smo hoteli kredit za avto, ki ga mimogrede rabimo za opravljanje dejavnosti. Tisoč papirjev, bilance, polletna bilanca, zavarovanja (nudimo tudi hipoteko, če je treba za en k. avto, ki ga bomo itak pol keširali) smo po desetih dnevih bili še vedno na začetku. Niti direktor podružnice še ni pogledal stvari, kaj šele, da bi poslali v LJ, kjer o kreditih odločajo. Vsak k. penzionist s penzijo nad 620€ pa lahko v pol ure dvigne presežku nad tem zneskom primeren kredit. Pa govorim o kredi 9.000€, da nebi kdo mislil o kake pol kupnine za Teslo.
Ko mi niso v doglednem času niti odgovorili kako in kaj, smo šµi na drugo Banko in v eni uri dvignili "penzionističen" kredit in plačali avto.
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Se nekako strinjam.......
Vem pa tudi da banke drugače gledajo na novo stranko kot na staro.....žalostno ampak tako je. Verjetno bi imeli več uspeha pri DH če bi k njim pristopili kot nova stranka z željo po odprtju 3 računov. Oziroma bi pri novi banki imeli manj uspeha, če bi pri njih imeli račun že 3 leta in bi vas obravnavali kot staro stranko, ki jo že imajo v svojem primežu in ne kot novo stranko za katero se jim gre.
Tudi pri kreditih sem pa tja druge banke ponudijo boljše pogoje kot pa banka pri kateri imaš odprt TRR že nekaj let.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Na DH imamo dva poslovna in en privat račun. S stroški super zadovoljni, internetna banka super,.... vendar!
Po dobrih dveh letih (vzornega) s.p. z letno rastjo (ja tudi to obstaja) in privat računa prav tam smo hoteli kredit za avto, ki ga mimogrede rabimo za opravljanje dejavnosti. Tisoč papirjev, bilance, polletna bilanca, zavarovanja (nudimo tudi hipoteko, če je treba za en k. avto, ki ga bomo itak pol keširali) smo po desetih dnevih bili še vedno na začetku. Niti direktor podružnice še ni pogledal stvari, kaj šele, da bi poslali v LJ, kjer o kreditih odločajo. Vsak k. penzionist s penzijo nad 620€ pa lahko v pol ure dvigne presežku nad tem zneskom primeren kredit. Pa govorim o kredi 9.000€, da nebi kdo mislil o kake pol kupnine za Teslo.
Ko mi niso v doglednem času niti odgovorili kako in kaj, smo šµi na drugo Banko in v eni uri dvignili "penzionističen" kredit in plačali avto.
Je to mogoče Kranjska izpostava Delavske Hranilnice? Ker sam sem imel tudi eno bizarno izkušnjo z njimi. Sem samo odkorakal ven, stopil v njihovo drugo poslovalnico v Ljubljani in glej ga zlomka tam niso delali težav.
Čeprav sem potem vseeno uredil pri njih do konca, bi jaz dal en negativen glas za DH. Sparkasse je po 8 letih še vedno top (čeprav so se malo poslabšali od začetka).