Vsekakor. Tudi za mobitele v avtomobilu veljajo prometni predpisi, ki jih je potrebno upoštevat.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Tudi za mobitele v avtomobilu veljajo prometni predpisi, ki jih je potrebno upoštevat.
Citat:
Mene dolge luči pri motoristih ne motijo, edino tko ga opazim.
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
V zadnjem obdobju sem bil zelo pozoren na motoriste, ki so se vozili z dolgimi lučmi. Mene osebno niso nič motili, pa ne, da bi bil pristranski, res me niso. Morda ga ti gledaš preveč direktno v luči. Je pa res, da sem te primere opazoval v sončnem vremenu.
Govor je o vožnji z dolgimi lučmi podnevi!Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
V zadnjem obdobju sem bil zelo pozoren na motoriste, ki so se vozili z dolgimi lučmi. Mene osebno niso nič motili, pa ne, da bi bil pristranski, res me niso. Morda ga ti gledaš preveč direktno v luči. Je pa res, da sem te primere opazoval v sončnem vremenu.
V soncu mi je vseeno...ampak zvečer in ponoči pa je katastrofa! In učinek je mislim da ravno nasprotn..ko pravte da si večate varnost..v mraku nekoga zaslepit je kvečjemu nevarno a?
Za druge ne vem, ampak sam veliko gledam v ogledala, tudi pri 250+kmh, mogoče se najde kakšen še bolj usekan motorist, ki vozi 300.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kako pa kaj vi motoristi gledate v vzvratna ogledala? Še posebej kadar jo pičite 200, 250+ po ovinkih
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nisem vedu, da se da pri višji hitrosti bolje opazovati okolico.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Na motorju se ti izpopolni občutek za predvidevanje, poleg tega pa veliko bolj opazuješ okolico, ki vpliva nate. Seveda tako obnašanje preneseš tudi v avto.