Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na davčni niso tako naivni,da bi verjeli da nekdo kupuje in prodaja avtomobile z izgubo...tako da bolje da jim teh zgodbic ne prodajaš,ker dosežeš kontra učinek...
me je klical zdaj nek anglež iz HK in ne vem kaj, madonca kolk utruja, kam naj vlozim 10 do 20 kilo, pa da bom v 3 do 6 mesecih potegno 34%plusa.. Jeah right.
Citat: Uporabnik sajkek pravi:
me je klical zdaj nek anglež iz HK in ne vem kaj, madonca kolk utruja, kam naj vlozim 10 do 20 kilo, pa da bom v 3 do 6 mesecih potegno 34%plusa.. Jeah right.
Taki telefonski klici pri nas na firmo prihajajo dnevno. Jih sicer poskušajo že na centrali reducirati, kakšnemu bolj prefriganemu pa se uspe pribiti tudi naprej. In če nisi takoj odločen, da te ne zanima in ne končaš klica takoj, potem klicarijo v nedogled. Prav občudujem njihovo vztrajnost in sposobnost obračanja besed s pocukranimi vprašanji, da niti prijazno končati ne moreš.
res je, mi je bilo prav zabavno poslušati, a vseeno je delo čakalo. Drugače pa gre za isto sceno kot wolf of wallstreet v tem stilu...blefirajo da te kap in utrujajo z ugodnimivariantami. Globalno.
meni pa ni jasno kaj jim je.... Kliče vsak jeben tedn in vsak tedn ga pošleš nekam in naj neha gnjavit. Valda nasledn tedn se spet tisto ščene odreno dere v telefon in si ne da dopovedat naj odjebe.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.