Ja človek je nekako zaslužil 5 jurjev, zdaj pa sprašuje kako naprej. Tako kot je prišel do teh 5, naj nadaljuje.Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Definirej obrnit in zamislit
Vse lepo in prav. Ampak daj napisi kaj so neke zadeve ki si jih prepakiral. Ker to je zelo genericno - nekaj kupis, prepakiras in s plusom prodas. Ampak moras vedeti kaj kupit in kje prodat. Al pa komu.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja človek je nekako zaslužil 5 jurjev, zdaj pa sprašuje kako naprej. Tako kot je prišel do teh 5, naj nadaljuje.Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Definirej obrnit in zamislit
Ne pa da zdaj daš to enim gobezdačem iz teh ali onih skladov, ki mu bodo v 5 letih morda naredili 10% profita, še bolj verjetno pa 50% izgube.
Problem ljudi je samo v tem, da jih denar blazno žuli, TAKOJ ga morajo nekam vtakniti.
Po mojem mnenju je pa bolje biti likviden in lepo čakaš na prilike, kot pajek v mreži.
Jaz sem prejšnji mesec nekaj kupil neke zadeve za 7 jurjev, malce premetal, prepakiral in prodal za 9.
Če mi to uspe samo 1x letno, sem bolj uspešen kot vsaka banka in vsak kravatar. Pa mi večkrat. Ker se mi ne mudi in ne zganjam panike, če imam par jurjev v žepu.
Pa ne mi zdaj začeti s tipskimi odgovori, kako bi mi vsi dali denar, samo bajto naj vam zastavim. Ne rabim vašega denarja, imam svojega. Ker ga ne nosim raznim 'svetovalcem'.
Ja ne bom specifičen, pač na nekaj se vsak spozna. Lahko preprodaš od lubadarja nažrt les, medvedje dreke ali pa vesoljsko tehnologijo. Vsakemu svoje. Zate morda res kaka zaplenjena trava ja, jaz te možnosti nimam in moram legalno delat.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vse lepo in prav. Ampak daj napisi kaj so neke zadeve ki si jih prepakiral. Ker to je zelo genericno - nekaj kupis, prepakiras in s plusom prodas. Ampak moras vedeti kaj kupit in kje prodat. Al pa komu.
Konc koncev lahko travo kupis, prepakiras in prodas s 100% plusom.
Tko da stekam ko pises da naj ti ne nabijajo da bi svoj denar dali...sam tudi ti bodi bolj konkreten...
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Nekateri smatrate denar kot nekaj posebnega pa v bistvu ni nič drugega kot vsak drug artikel.
Noben ne bo zate plemenitil denar, če pa že, si bo obdržal 90%.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Numy: me prav zanima kako legalen si bil. Si dobicek ustvaril preko podjetja z racunom ali preko "bolhe".
In ja telex je kar dobro zadel bistvo. Denarja je "dovolj" ne rabim ga podvojiti tako da bom 4x vec delal.
Nic ne pogresam sivih las, tako da bi rad samo "ohranil" teh pet jurjev. Tisti ki delajo na tem da bodo do novega leta imeli 10 jurjev, se jim bo prej ali slej zalomilo. Vsaj večini. Tudi meni se je ze v preteklosti.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ja ne bom specifičen, pač na nekaj se vsak spozna. Lahko preprodaš od lubadarja nažrt les, medvedje dreke ali pa vesoljsko tehnologijo. Vsakemu svoje. Zate morda res kaka zaplenjena trava ja, jaz te možnosti nimam in moram legalno delat.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vse lepo in prav. Ampak daj napisi kaj so neke zadeve ki si jih prepakiral. Ker to je zelo genericno - nekaj kupis, prepakiras in s plusom prodas. Ampak moras vedeti kaj kupit in kje prodat. Al pa komu.
Konc koncev lahko travo kupis, prepakiras in prodas s 100% plusom.
Tko da stekam ko pises da naj ti ne nabijajo da bi svoj denar dali...sam tudi ti bodi bolj konkreten...