Ah ne, menjana je bla samo ročka za brisalce (vzel jo je hudič) in ni blo nič drago. In ja, sej zdej mi je vse jasn.
Hvala za potrpežljivost
Hvala za potrpežljivost
Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
a se ni lustno vozit po mokri in "mastni" cesti z avtomobilom ki nima dobro narejene optike?
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
še enkrat bom povedal.....med volan in zic ti da neko štango, nato se avto dvigne, na vsak kolo da neko zadevo gor in potem spredaj štima tam pri končniku naklon gume itd.....in ko to tam štima je volan med tem časom tako uprt in je v pravilnem položaju.....ko se vse številke "štelanja" ujemajo use skupaj spodaj zategne in to je to......to se dela na optiki.....in če je volan sedaj v desno obrnjen ne pomaga ga samo iztaknit ven in ga naravnat in nazaj not dat....ker gume bo še vseeno požiralo.....ah ja....sj bo
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Zakaj bi ga pa peljala ?
Sej sem pisala, levo gumo mi pobira po notranji strani. Pa ko se peljem naravnost, je volan kar mal desno.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Seveda se, saj je to nujno potrebno za normalno vožnjo. To ti bo vsak pameten človek naredu, a vendar to NI stvar optike. Kot sem že povedal, če je z gumami sicer vse OK, le volan ni nameščen pod pravim kotom, to NI stvar optike. To ti lahko vsak mehanik, avtoelektrikar, avtoklepar itd. popravi. Ni treba imet znanja "optikov" ali kakšnega posebnega orodja.
Pri nas imamo avtoelektriko, pa strankam tudi gume polnimo, če opazimo, da je to potrebno, pa vendar to ni naša "stroka".
Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
kaj pa pločniki na levi strani ceste(na drugem pasu)