Za začetek izključi domofon. Če jih bo minilo, si rešil zadevo. Če pa bodo stopnjevali motenje, pa bo res postalo zrelo za policijo. Hkrati pa bo to znak, da si nekomu res moteč.
In kaj se potem zgodi?pocakas en dan v avtu na drugi strani ceste in probas vsaj enega zgrabit.
JAh ce bi zelel it na prersek potem policija ja. C zelis pa po domace resit pol je blo pa ze gor par predlogov... hidrant pa z vodo zalitIn kaj se potem zgodi?
Mu lahko pregledaš papirje..... pokličeš policaje...... zagrebeš v garaži?
Pomoje, bi te njegov stari kaki mujo tožil, da si mu sineka oklofutal...
Počakaš nekje skrit, sedaj je zgodaj tema. Glede na to, da si jih že okvirno identificiral, jih potem zagrabiš, ko ti zvonijo in bi hoteli stegnit.Žal so vedno na kolesih, mopedih ali e-skirojih in takoj stegnejo. Ure ko se izzživljajo pa so nekje v razponu +-2-3h
Ti pa prevec filme gledas.V amerik bi ga lahko ustrelu.... to je pa ko levičarje volite.
Mularija se spravi na nekoga... Praviloma ni nekih hudih opazovanj lol, kar nekaj.me pa cudi da so se spravili nate…kar samo od sebe se to redko zgodi.
Ne razumem kaj si zelel povedat… o kakih opazovanjih govoris?Ti pa prevec filme gledas.
Mularija se spravi na nekoga... Praviloma ni nekih hudih opazovanj lol, kar nekaj.
Zakaj bi mularija nekoga posebej ogledala/ciljala?Ne razumem kaj si zelel povedat… o kakih opazovanjih govoris?
Ti nisi bil nikdar mlad?Zakaj bi mularija nekoga posebej ogledala/ciljala?
Dodatna lovska kamera je pod 100eur....tud hofer/lidl jih mata občasno...Nek vrste "dnevnik" imam, saj so vsi posnetki datirani. Ne bi pa rad kupoval dodatne kamere, da me potem obvestijo, da ni pravne podlage.
Da ni nekega random razloga.....pač nekdo 2x pobulji čez okno ob jepravem trenutku kaj se dogaja pred dvoriščem.....in mu greš 3x limat petardo na lučko od vhodnih garažnih vratNe razumem kaj si zelel povedat… o kakih opazovanjih govoris?
Jaz sem zvonil tistim, ki jih nisem dobro poznal ali sploh poznalTi nisi bil nikdar mlad?