Kam jest na Krasu

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Vem da je že velik podobnih tem pa povsod je tok veliko tega pa me znaima kje na zahodnem krasu se da dobro jesti. Meso pa kkšn dobr vin je prioriteta

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
To tudi mene vedno zanima!? Da so cene slovenske in domača primorska hrana!

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Bom še malo opisal Durcike.
Hrana je njihova (mesnine in ostalo). Ješ kar oni jedo (kar mati skuha). Torej, bolj domače kot to ne gre. Cene so takšne, da sem prvič resnično vprašal, če so računali VSE. No, zadnjič sem bil tam cca. 2 leti nazaj.
Ko te gazda pelje v klet, ti zelo lepo razloži, na dolgo in široko. Vmes pa dosledno doliva.
Družina je preprosta in zelo gostoljubna.
Če ti ne paše spat pri njih, greš v hostel 100m po ulici navzdol.
Enkrat sem pripeljal službeno iz Firenc, precej pozno, brez najave. Potrkal, vprašal, so prinesli narezek, vinček in še debato smo užgali.
Drugače pa sem jasno vsakič poklical in rezerviral.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz lahko recem samo kje ne: tista gostilna ob cesti v Ajsevici, ki je bojda pred mnogo desetletji bila nekaj znana in katere imena se pri najboljsi volji ne morem spomniti (parkirisce je pesceno z velikim drevesom za senco) ... jao. Navite cene in zanic hrana (= se moje kuhanje je boljse, kot ga zmorejo tam, pa sem jaz antitalent za vse, razen za kaksne tehnikalije). Ne znajo narediti niti normalnega dunajca, pa je to najbolj preprosta stvar, ki jo naroca najvec nezahtevnih (da ne recem kaj drugega) strank v gostilnah, torej mora to znati narediti vsak kuhar, pa ce je se tak zacetnik. Tudi drugo na mizi je bila ena huda zalost. Natakar se je sicer trudil, a kaj mu to pomaga, ce mora servirati pomije za mastne denarce ...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
ugotavljam da je vsaj po vipavskem in brdih pred martinovim precej polno, poleg tega pa še cene skoraj x2 na kakšno drugo "periferijo" v slo.
en avtobus se bo 6.11. potikal tam po tistih koncih, pa je bilo kar problem najti kako špajzo ki bi lahko vzela en avtobus lačnih gasilcev za mizo.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Meni se ni zdel prav nič fancy, niti predrag. No, ja, okusi so različni
wink-1.gif

http://www.mladina.si/mladina_plus/konzum/lokal/1749/

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
O, pa res! Nič hudega, lani je bilo še vedno dobro. Če so zdržali do leto pa ne vem
wink-1.gif