Kako uspešen je novi prometni zakon?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
aplauz.gif

Evo skoz sm tuhtal na koga me spominja, pa se nism mogu spomnit...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Razen stardeca, ki ima pavšalno pravico, da skritizira vse po vrsti, pa čeprav ne pozna nobenega izmed nas.
Poznam te takega, kar napišeš tukaj. Sam si kriv, če pišeš nekaj, delaš pa drugo.
In veliko forumašev nekaj leporečijo, na cesti pa so prekrškarji. Veš, ni važno KAKO poveš, važno je KAJ poveš.
Ne, važno je kaj narediš.
wink-1.gif
(nisi Batmana gledal ?)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
stardecu titulo "Žlender"
A vas Žlendrove izjave mogoče motijo? Po vaših izjavah sodeč vam ne paše preveč to na kar on skoz opozarja, govori, priporoča......
A je kaj narobe z njegovim delom mogoče?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Uporabnik stardec pravi:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

Ti nikogar ne žališ? Mojga fotra si označui za lažnivca

A je to žalitev? Samo dejstvo sem povedal.

Na podlagi tega že lahko tožbo vložiš, tak mimogrede.

(hej, jaz sem samo dejstvo povedal...)
A si ti moderator, al zdrahar tukaj?
Ja, turbobičev foter se je zlagal! Pravzaprav se je najbrž zlagal turbobič in to laž naprtil fotru.
Reku je da je njegof foter peljal 58km/h po števcu, jaz pa serm reku, da so mu to cifro policaji naračunali upoštevajoč merilno negotovost merilnega inštrumenta - radarja..
Torej nejegov foter s svojim avtom ni peljal po števcu 58 ampak krepko čez 60. Se pravi, da tukaj buče prodaja, ali po domače rečeno, laže.
Simpel ko pasulj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ni res goba, ni res. + Žlender je pa itak obseden. On vid sam še un CPP. Boli njega jebeštrga a je pravilen a je smiseln in podobne zadeve. Važn da se ga upošteva. In ja tud zakoni in napisana pravila so včasiuh nesmislna tudi CPP.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Važn da se ga upošteva.
Tako je. CPP je treba upoštevat, pa kakršen že je. Samo tako se lahko cestna "igra" igra.
Citat:
In ja tud zakoni in napisana pravila so včasiuh nesmislna tudi CPP.
Nekomu pa je morda neumno, da se v križišču spelje takrat ko je zelena luč, ustavit pa je treba takrat ko je rdeča. To je za nekoga lahko totalen nesmisel. Ampak če hočemo, da bo zadeva funkcionirala, moramo vsi upoštevat te barve, ki se jih je nekdo izmislil. Če bomo delal tako kot se bo komu zdelo pametno ali neumno, zadeva ne more funkcionirat. CPP je dogovor vseh udeležencev v prometu in ta dogovor je nujen, če se nočemo vsi pobit.
Pravil se je treba držat, pa kakršna že so, drugače bo vsak delal po svoje. Tud pri fuzbalu bi se dalo mogoče kaj drugač špilat, ampak, če ga hočeš igrat supaj z drugimi, ga moraš igrat tako kot je dogovorjeno in kakršna so pravila.
Ko si delal vozniški izpit si moral izpolnjevat norme in pravila, ki veljajo v prometu. Zakaj hočeš zdaj, ko imaš izpit delat drugače kot si se nauču? Pa so enako "butasta" pravila kot so bila takrat. Zakaj pravil že na izpitni vožnji nisi prikrojeval svoji lastni turbobič logiiki?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Tud na fuzbalu so pasivni ofsajdi, nedosojene 11-metrovke, puščanje prednosti Povej mi ti kdaj si se nazadne ustavil pri STOP znaku?

Zato ker potem nebi dobil papirja (vozniškega dovoljenja) in bi me policaji jebal u glavo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Povej mi ti kdaj si se nazadne ustavil pri STOP znaku?
Kakšno uro nazaj. Pa upam da nisem nazadnje.
Kaj pa ti?
Citat:
Zato ker potem nebi dobil papirja (vozniškega dovoljenja) in bi me policaji jebal u glavo.
Zakaj pa ti sploh hočeš vozniško dovoljenje, če pa nočeš vozit tako kot je dogovorjeno med tistimi, ki vozniško dovoljenje imamo?
Zakaj pa ti ne voziš brez vozniškega, saj ti hočeš vozit po svoje in drugač kot je dogovorjeno v civilizirani družbi?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Da se vedno ustaviš točno tam kjer je Stop znak,(tko da se avto ne premika počas, pa znak da nimaš prednosti in STOP znak sta dve različni stvari) ne verjamem.

Rabm ga zato da po nepotrebnem ne dobim kazni iz strani policaja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če hočeš verjem, če nočeš, pa spal ne bom zarad sekirancije.
Citat:
Rabm ga zato da po nepotrebnem ne dobim kazni iz strani policaja.
Zakaj bi pa ti sploh plačal kazen? Če nočeš upoštevat CPP-ja ignoriraj še polcaja in kazen! Ti itak ne šljiviš žive sile, ker ti delaš po svoje in kot misliš da je prav.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Sej ne rečem da je CPP čisto zanič. Ima tudi dobre lastnosti. Sam dober vem da noben ni tako zgleden voznik da upošteva čisto vsa pravila na cesti. tudi ti ne.
Če ga ignoriram me bodo pa domov pršli iskat in bom še več plačal. Neumn nisem, si pa prikrojim pravila tko da so men naklonjena, da me ne stanejo preveč in tako da vseeno varno vozim.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
A ni najlažji da preprosto nardim izpit za avto pa mi ga ni treba ignorirat. Kazen mi pa itak nebodo napisal ker pač me ne dobijo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kazen mi pa itak nebodo napisal ker pač me ne dobijo.
Ko se boš v živo pojavil na pravi cesti za pravim volanom s pravim avtom, te bodo dobili. Brez skrbi. Otroke, ki na računalnikh vozijo virtualne avtomobilčke, zarenkrat policaji še ne lovijo. To lahko počneš.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Dej raj kkšn konkreten odgovor goba. Take otročje vn mečeš. Namest da bi kaj pametnega povedal večinoma časa samo žališ inb prihajaš vn z izjavami ki nimajo ponavadi nič veze z tisto stvar na katero se nanaša.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A zdej si pa spet užaljen?
Žališ ti! In to vse, ki se držijo CPP. Ti si s svojim namernim kršenjem predpisov in cestnim vandalizmom žaljiv do vseh, ki se skušajo na cesti obnašat civilizirano, kot se za družbo spodobi, pa se zaradi tvojih debilizmov ne morejo. Ti se požvižgaš na predpise in delaš norca iz reda, pravnega sistema, ter policije, ki skušajo zagotoviti red in varnost vseh udeležencev v prometu. Ti delaš štalo po cesti, pol pa ti men praviš, da te žalim?
Brez skrbi, enkrat boš naletel na pravega in te bo dal v sveto olje. Hudič je samo v tem, ker bo zaradi tvojega bedastega in primitivnega obnašanja lahko nekdo, ki ni nič kriv, da ti še nisi slišal za socializacijo, nastradal.
Brez skrbi, za vsako rit raste palca in tud ti ji ne boš ušel, pa si lahko še tako prepričan v nasprotno.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.