Zato da se boste spametovali tudi tisti najbolj trdoglavi in trmasti. Taki primerki, kot je npr. turbobič in kompanija, bodo pač še naprej gonili naprej, dokler jim ne bodo zaplenili avta ali pa zaprli. Zelo verjetno je da bodo ti naklepni morilci vmes še koga poškodovali ali ubili. To so izgubljeni in zavoženi primeri, katerim ne pomaga nič druzga kot osamitev iz civilizirane družbe. Žal, tud taki obstajajo in bodo obstajali in za take exponate obstajajo posebne ustanove financirane iz državnega proračuna.Citat:
zakaj bi še vedno navijal kazni v višave?
Za voznike starejše generacije je to zadostovalo. Za današnjo razpuščeno in nevzgojeno generacijo, pa je treba strožje ukrepat. Sodobna vzgoja pač....Citat:
sam če je delovala že tok par let nazaj..
Ti pa se ševedno nisi sprijaznil, da zakon deluje. Dokaži nasprotno!Citat:
ti se še vedno nisi sprijaznil da zakon ne deluje?
Žeže, ampak ti si se spet skopal na druge, to je najmlajše. TEBE je treba spremenit, ti pa kot kaže nimaš več tako majhnih nog, saj že sam (upam da) hodiš in sam že pišeš, lulaš in precej kakaš. Torej ti in tebi podobni ste ZATEČNI problem. Torej kaj je treba s tabo naredit, ker ti si vzgojo na štartu šprical in med tem časom že dobil velike noge?Citat:
Jaz sem svoje kaj bi bilo treba narediti že napisal (učenje od malih nog naprej) zato imamo šoljski sistem ki je "brezplačen" in bi lahko tut kako uro prometne vzgoje naredili če že imamo spolno vzgojo (vsaj bla je ko sem jaz hodil v šolo) zakaj ne bi imeli še obnašanje v prometu al pa kaj podobnega?
In?Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Represija deluje dokler je še kaj takih, kot so tvoj oče, tvoja teta in tvoj bratranec. Žal pa je sedaj čedalje manj takih, ostajajo pa tisti, ki jim tudi 1000X višje kazni ne bodo pomagale. Kaj naredit s temiJaz mislim, da morajo biti kaznovani s kakšnim javnim delom, kjer jih bodo vsi videli na primer pobirati smeti, ali pa jih s fotografijami objavit v cajtengih in zraven dopisati, da ti ogrožajo prometno varnost.
Amen.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
rešitev: Več policajev na pravih mestih, dodaten tečaj varne vožnje in izpit vsake 5 let.
Blablabla...otročarijeCitat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik turbobitch pravi:
rešitev: Več policajev na pravih mestih, dodaten tečaj varne vožnje in izpit vsake 5 let.
--------------------------------------------------------------------------------
Amen.
Ampak to zahteva čas in denar države. Ne bo šlo. Pa še stardec je proti. Ni šans.
Dej dej...Citat:
Kaj naredit s temi Jaz mislim, da morajo biti kaznovani s kakšnim javnim delom, kjer jih bodo vsi videli na primer pobirati smeti, ali pa jih s fotografijami objavit v cajtengih in zraven dopisati, da ti ogrožajo prometno varnost.