Prvič, pol ti ni hudga in drugič, to je še zmer malo v primerjavi s tem kar te čaka.Zdaj sem dobil odločbo in bo po subvenciji 424 eur pa še neki centov. Da malo popravimo cifre
Prvič, pol ti ni hudga in drugič, to je še zmer malo v primerjavi s tem kar te čaka.Zdaj sem dobil odločbo in bo po subvenciji 424 eur pa še neki centov. Da malo popravimo cifre
Pa kdo ti brani da vzameš najemnino na roke. Očitno ne upaš, pol pa jok in stok, se bom še zjokal.Točno take primere sem imel v mislih, ko sem odpiral to temo. Nekdo, ki na tak način domov prinese več čez mesec kot jaz ima na koncu pod črto več ugodnosti oz. olajšav, ker prikazuje ravno ničesar. Jaz pa , ker delam po predpisih pa jih fašem, večina tukaj na forumu pa še ploska zraven, da bi moral dati še več, ker "sem premožen". Ajme...
Je pa res, da nimam skrbi kje pa kam kaj skriti. Moj interes zdaj je samo še podeseteriti prihodke, ker obdavčen sem isto kot milijonar ali milijarder - na plafonu. Razlika je zgolj ta, da jaz ta davčni prag prebijem za malenkost, milijonarji pa za milijone.
Spet neke domneve pa predpostavke. To ni moja družba, to so ljudje in podjetja, ki sem jih spoznal in videl modus operandi ob gradnji hiše.Sedaj pa še govoriš da poznaš ljudi, prijatelje, ki ne plačujejo davkov in prispevkov tko kot bi se moralo in kako fajn jim je. Lepo družbo imaš.
Ne upam? Kakšna izjava pa je to?Pa kdo ti brani da vzameš najemnino na roke. Očitno ne upaš, pol pa jok in stok, se bom še zjokal.
Tistim 30 kamionarjem bo pa ful fajn ko bo treba v penzijo. Moj svak že računa, da bo bolj bogo. Palca ma dva konca.
Ok sory, možno da sem pomešal, pa je kdo drug pisal o kolegih ki plačujejo delavce na roko.Spet neke domneve pa predpostavke. To ni moja družba, to so ljudje in podjetja, ki sem jih spoznal in videl modus operandi ob gradnji hiše.
No, potem pa živi dalje in se ne obremenjuj z ljudmi ki hvatajo krivine. Škoda živcev.Ne upam? Kakšna izjava pa je to?
Delam to kar je prav. Za razliko od nekaterih sam še premorem kaj osebne integritete.
Dej povej še ostalo, ne samo to, kar paše. Tam imajo zadeve konkretno poštimane. Naši bi pobral od tam sam tist k paše.Da vas ne bo kap: v Avstriji dobi isto otroskih nekdo na minimalcu in nekdo na 15k netto. Kaj pa zdaj?
Aja to ti še moramo povedat? Saj si pameten a ne? Vse veš.Dej povej še ostalo, ne samo to, kar paše. Tam imajo zadeve konkretno poštimane. Naši bi pobral od tam sam tist k paše.
Da vas ne bo kap: v Avstriji dobi isto otroskih nekdo na minimalcu in nekdo na 15k netto. Kaj pa zdaj?
Tudi jaz bi prosil te podatke. Vrtec mora bit razumjivo dražji, ker imajo tam vzgojiteljice plačo x2 napram našim. Me pa zanimajo ostale davščine.Mogoče še pripišeš koliko stane v Avstriji vrtec, koliko je obdavčena oddaja stanovanja in davek na nepremičnine.
A ne ga srat? Resno? Ja kok so bogi, ker morajo v Sloveniji tud davke plačat. Pol sorodstva od žene dela gor, pa jamrajo. Pol ga pa vprašaš, kam mu otroc hodjo v šolo, pa kateri policaji se pripeljejo, če mu v bajto vlomijo, pa hitr pridemo do tega, da so davki z razlogom, kar teb očitno ni jasno.Aja to ti še moramo povedat? Saj si pameten a ne? Vse veš.
Zato pa Slovenci ki delajo v Avstriji doplačujejo davek v Sloveniji, ker so Avstlijci taki gldi gldi in imajo nižje davščine.
Vpraš se, kaj se zgodi gor s tvojim kamionarskim narokodajalcem, če ga dobijo.Tudi jaz bi prosil te podatke. Vrtec mora bit razumjivo dražji, ker imajo tam vzgojiteljice plačo x2 napram našim. Me pa zanimajo ostale davščine.
A sem slučajno rekel, da je to prav in da ga podpiram? Še enkrat preberi moj post.Vpraš se, kaj se zgodi gor s tvojim kamionarskim narokodajalcem, če ga dobijo.
A ne ga srat? Resno? Ja kok so bogi, ker morajo v Sloveniji tud davke plačat. Pol sorodstva od žene dela gor, pa jamrajo. Pol ga pa vprašaš, kam mu otroc hodjo v šolo, pa kateri policaji se pripeljejo, če mu v bajto vlomijo, pa hitr pridemo do tega, da so davki z razlogom, kar teb očitno ni jasno.
Ko potegnemo črto, žanjejo dobro iz obeh svetov in jim nič ne manjka.