Sam to si pa na hitro dobil 2 odmerka.
Po Rusko... Nimam pojma, teden dni vmes... noben nobene reakcije, počasni test doma negativen pri vseh...
Sam to si pa na hitro dobil 2 odmerka.
Kje pa misliš da je Danfoss cepivo dobil? Izpod pulta.
No, super, tole je dobila svakinja kot bližnji stik okuženega na mail:V podjetjih, kjer je kadrovska in/ali Pravna na nivoju jim je vse jasno in funkcionira že dolgo časa. Kjer pa nimajo blage veze je pa v podjetju problem.
Do tega linka sem prišel v 1 minuti Google, naredil dobil potrditev od kolegice kadrovice.
Mogoče pa le nista tolk nesposobna, ampak enostavno s tem skrbita, da ne bi prihajalo do izkoriščanja, in posledično okrnjene proizvodnje.To pa enostavno NI RES! Ce si bil v tesnem stiku in ne moreš delat od doma, država povrne stroške delodajalcu. Zakaj širite nekaj kar ni res??? Imaš na linku obrazec in navodila. Če pa je delodajalec in njegova kadrovska tok nesposobna da tega ne ve in ne zna izkoristiti je pa druga zgodba.
Koronavirus (SARS-CoV-2) | GOV.SI
Aktualni podatki in informacije Vlade Republike Slovenije o epidemiji COVID-19.www.gov.si
Mogoče pa le nista tolk nesposobna, ampak enostavno s tem skrbita, da ne bi prihajalo okrnjene proizvodnje, ne glede na širjenje virusa.Mogoče pa le nista tolk nesposobna, ampak enostavno s tem skrbita, da ne bi prihajalo do izkoriščanja, in posledično okrnjene proizvodnje.
A je bilo to kadarkoli na kateri od tiskovk objavljeno?
A se je vlada potrudila, da bi to informacijo dala predvajati kakšen teden po ureditvi na portalu (se pravi po 11.11.2020 - glej datum protokola) pred vsakim dnevnikom, nato pa vsaj enkrat tedensko?
In ja - se celo delno strinjam, da bi RTV to lahko samostojno objavil - a še vedno je odgovornost vlade (njenih ministrstev), da poskrbi za ustrezno obveščenost svojih državljanov. In ne mi zdaj priti z idejo, da bi se moral vsak sam pozanimati.
Mimogrede - moja “zadnja informacija” je bila, da je “službeni zdravnik” (delo in šport) odgovoren za izdajo bolniških listov in da naj delodajalec sam ureja. Moram takoj po praznikov potipati kadrovnico ali so moji dejansko na tekočem.
Mogoče pa le nista tolk nesposobna, ampak enostavno s tem skrbita, da ne bi prihajalo do izkoriščanja, in posledično okrnjene proizvodnje.
Jah....kaj si bil pa razposajen?Sem se oddahnil ko mi ni bilo treba več tiste maske na nosu imeti. Ko te z jermenom roke privežejo k postelji je konec heca.... Ne privoščim tega nikomur.
se popolnoma strinjam. Bodi jezen na medije, ne na vlado. Zakaj filtrirajo in komunicirajo samo slabe negativne stvari (24ur, rtvslo, delo, dnevnik, mladina, vecer...), pa se njim pritozi.
Nope - “jeza” gre še vedno na vlado - imajo škarje in platno v svojih rokah. Z lahkoto bi izdali odlok, da mora RTV v javnem interesu objavljati. Enako za vse tiskane medije.
Ampak se grem stavit, da niti sami ministri, ki se jih zadeva neposredno tiče, ne vedo ne kje ne kako pridobiti kakšni potrdilo.
Ko si lih tako vse medije naštel - a na NovaTV je bilo kdaj to objavljeno?
Če pa so bile sestre same Jene Jameson in smo se šli "igrico" katero so one izbraleJah....kaj si bil pa razposajen?