Tudi ti si se prejšnji teden pohvalil z okužbo. Se ne spomnim, če sem ti že čestital!?Ma na Pbutca ukrepi tudi že kar močno vplivajo, tako da jaz ga v primerih takih izpadov kar preslišim.
Prepozen. Ta vikend je bila edina priložnost v naslednjih ključnih 14 dneh, da zapustim dom.lahko darilo prineseš, komot
sej čestital je "organizirani" šefici...vsaj tako sem jaz zastopil....pa ne moreš čestitat za okužbo, no.
Važno da bomo potem zaradi tega s5 temnili semafor v tmne odtenke.....ker ni nobene organizacije nikjer (razen v Kočevju)Kakšna karantena neki. Jutri delajo.
Čestital nisi, nesramen pa si bil nekaj. Nima veze. Jaz si okužbe nisem želel in če bi lahko izbiral bi raje ostal brez.Tudi ti si se prejšnji teden pohvalil z okužbo. Se ne spomnim, če sem ti že čestital!?
Mnja.....vse kar rabimo....so uni majstri iz civilne zaščite iz Kočevja.....pa bi se in vsi prekužili in vsi minimalno doma bli pa še cepljeni bi bli....To so vse lepote kapitalizma in privatnikov
Ah, sej pri okužbah strank bodo pripisali, da so otroci iz vrtca prinesli.Čestitke za šalabajzersko okužbo. Tudi 7000 strank je sedaj najbrž tudi že v karanteni.
Epilog tega je, da se je prekužila samo dopoldanska izmena.Na hitrem je bila negativna, tako da vsaj zaenkrat ni nič. Se bo videlo čez nekaj dni.
Delala je v popoldanski izmeni, okužila se je dopoldanska.
Pomisli malo, po štirih mesecih si se končno odločil spet malo zadihati.Po štirih mesecih od tega sranja imam sam še vedno občutek, da moja vzdržljivost ni na isti ravni kot prej. Vendar me je včerajšnja daljša rekreacija negirala, namreč razen močnejšega dihanja na začetku je šlo vse kot pred tem sranjem. Res upam, da je to to.
Loool. A zato sem se zredil za 25kg .Pomisli malo, po štirih mesecih si se končno odločil spet malo zadihati.
Moji občutki so bli povsem enaki. Ko je pumpa ogrela je šlo lepo po starem.Po štirih mesecih od tega sranja imam sam še vedno občutek, da moja vzdržljivost ni na isti ravni kot prej. Vendar me je včerajšnja daljša rekreacija negirala, namreč razen močnejšega dihanja na začetku je šlo vse kot pred tem sranjem. Res upam, da je to to.